Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Σκότωσε μια 45χρονη πριν αιματοκυλήσει τη Λιέγη – Τι μήνυμα άφησε στη γυναίκα του ο μακελάρης

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Αντιμέτωποι με μια μακάβρια ανακάλυψη βρέθηκαν οι αστυνομικοί που πήγαν να ερευνήσουν το σπίτι του 33χρονου άνδρα που σκόρπισε τρόμο και θάνατο χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Λιέγης.

Βρήκαν το πτώμα μιας 45χρονης γυναίκας. Την είχε δολοφονήσει ο Νορντίν Αμράνι λίγο πριν ξεκινήσει το λουτρό αίματος σε χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης.

Το θύμα λέγεται πως εργαζόταν ως καθαρίστρια σε σπίτι ενός γείτονα του μακελάρη. Το πρωί της Τρίτης, ο δράστης, με το πρόσχημα πως ήθελε να της προσφέρει δουλειά, την κάλεσε σπίτι του. Και της επιτέθηκε. Τη βρήκαν σε ένα χώρο, ένα υπόστεγό, όπου ο Αμράνι καλλιεργούσε χασίς.

Μέχρι στιγμής, τα κίνητρα που οδήγησαν τον Αμράνι στο φονικό δεν έχουν διευκρινιστεί. Όπως αναπάντητο μένει και το ερώτημα αν αυτοκτόνησε ή αν έπεσε νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας.

Ένα σημείωμα προς τη γυναίκα του έρχεται να περιπλέξει περισσότερο την κατάσταση. Λίγες ώρες πριν ανέβει στην οροφή κτιρίου στην πλατεία Σεν Λάμπερτ της Λιέγης και αρχίσει να πυροβολεί το πλήθος, είχε μεταφέρει λεφτά στο λογαριασμό της γυναίκας του και της είχε αφήνει ένα μήνυμα: «Σε αγαπάω. Καλή τύχη».

Από το φονικό αμόκ του 33χρονου έχασαν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι, μεταξύ τους κι ένα βρέφος 18 μηνών, που υπέκυψε στα τραύματα του τα ξημερώματα της Τετάρτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βρέφος 18 μηνών το νέο θύμα του μακελάρη της Λιέγης…

Φόβοι για αύξηση των νεκρών στο Βέλγιο από το μακελειό – Χαροπαλεύουν άνθρωποι στα νοσοκομεία

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε