Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Σκότωσε παιδόφιλο που γλυκοκοίταζε την κόρη του με μια μπουνιά

Devinder Kainth (αριστερά)
Devinder Kainth (αριστερά), Sandro Rottman (δεξιά)

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του Devinder Kainth που συνελήφθη για τον θάνατο του 43χρονου παιδεραστή Sandro Rottman.

Ο 40χρονος επιτέθηκε στον Sandro Rottman, που είχε συλληφθεί λίγες ημέρες νωρίτερα για παιδική πορνογραφία, στο εστιατόριο Spinnaker στην Ισπανία.

Ο Βρετανός πυγμάχος πέταξε κάτω το iPad του 43χρονου όταν τον είδε να βιντεοσκοπεί τη μικρή του κόρη και τον γρονθοκόπησε, σκοτώνοντάς τον με μια μπουνιά και κρατείται στην υψηλής ασφαλείας φυλακή Botafuegos.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου είπε στην Dailymail ότι μετά από ένα ήσυχο απόγευμα είπε στην οικογένειά του να φύγουν.

Όταν κοίταξε το iPad του 43χρονου και βρήκε φωτογραφίες της οικογένειά του που είχαν τραβηχτεί νωρίτερα, χτύπησε τόσο δυνατά τον Sandro Rottman που έπεσε στο έδαφος.

“Τον έσυρε στο πάτωμα σαν σκυλί”, σημείωσε προσωπικό του εστιατορίου που παρακολούθησε το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας.

Ο 43χρονος, που ορισμένοι ανέφεραν ότι έχει πρόβλημα αλκοολισμού, πέθανε από τα τραύματά του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις αρχές είχε κατηγορηθεί για κατοχή παιδικής πορνογραφίας και περίμενε να δικαστεί αλλά δεν είναι σαφές αν ο Devinder Kainth γνώριζε το γεγονός.

Από την αστυνομία ανακρίθηκε και η 31χρονη σύζυγος και μητέρα των 3 παιδιών του 40χρονου Gemma Hawkins, με εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών να δηλώνει πως είναι έτοιμοι να παρέχουν προξενική συνδρομή εφόσον ζητηθεί.

Πηγή: Independent

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε