Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σκότωσε τη γυναίκα του σε κρουαζιερόπλοιο επειδή δεν σταματούσε να γελάει – Σοκάρει το φοβερό έγκλημα [pics]

ΦΩΤΟ από thesun.co.uk
ΦΩΤΟ από thesun.co.uk

Συγκλονισμένοι οι στενοί συγγενείς της άτυχης κοπέλας που έμαθαν για τη δολοφονία. Πανικός και αίμα κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας…

Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο κρουαζιερόπλοιο Emerald Princess, που είχε αναχωρήσει με 3.400 επιβάτες από το Σιάτλ για μια επταήμερη κρουαζιέρα. Το πλοίο βρισκόταν στην Αλάσκα όταν ξαφνικά οι φωνές που άρχισαν να ακούγονται από καμπίνα προκάλεσαν αναστάτωση. Κάποιοι ειδοποίησαν τους υπεύθυνους του πλοίου. Τότε κανείς δεν περίμενε αυτά που είχαν συμβεί. Μέσα στην επίμαχη καμπίνα ο σύζυγος είχε σκοτώσει τη γυναίκα του και αναζητούσε τρόπο, όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, να ξεφορτωθεί το πτώμα.

Οι αρχές απήγγειλαν κατηγορίες στον Κένεθ Μαντζανάρες για το φόνο της συνομήλικης συζύγου του, Κρίστι, από τη Γιούτα των ΗΠΑ, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε στην καμπίνα τους με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Ο άνδρας συνελήφθη από το προσωπικό ασφαλείας του κρουαζιερόπλοιου καθώς βρέθηκε αίμα στα χέρια και τα ρούχα του. Ένας μάρτυρας που μπήκε στην καμπίνα του ζευγαριού πριν την ασφάλεια του πλοίου, είπε ότι είδε τον Μαντζανάρες να σέρνει το πτώμα στο μπαλκόνι.

Ο μάρτυρας έπιασε το θύμα από τους αστραγάλους και το έσυρε ξανά μέσα. Όπως ανάφερε αργότερα, ο δράστης του είπε πως αιτία του φονικού, ήταν τα γέλια της συζύγου του. Η άτυχη γυναίκα άρχισε να γελάει εις βάρος του συζύγου της και δεν σταμάτησε παρά τις προειδοποιήσεις. Κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν εντελώς και η γυναίκα δεν είχε τρόπο διαφυγής. Η σελίδα της στο facebook έχει γεμίσει από σπαρακτικά μηνύματα για την ίδια, που στις περισσότερες φωτογραφίες πόζαρε χαμογελαστή…

Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το FBI καθώς ο φόνος έγινε σε χωρικά ύδατα των ΗΠΑ. Στο κρουαζιερόπλοιο βρίσκονταν και άλλα μέλη της οικογένειας, αλλά δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για την ταυτότητά τους.

Πηγή: thesun.co.uk

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε