Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σκότωσε τον πατέρα του για ένα βιντεοπαιχνίδι

Σκότωσε τον πατέρα του για ένα βιντεοπαιχνίδι

Αφού τον σκότωσε με ένα τσεκούρι στο κρανίο, πήρε το βιντεοπαιχνίδι και άρχισε να παίζει σαν να μην είχε γίνει τίποτα.

Ενας 14χρονος έφηβος σκότωσε σχεδόν ακαριαία τον πατέρα του με διαδοχικά κτυπήματα με τσεκούρι στο πρόσωπο και στο κρανίο του, όταν το θύμα τού αποστέρησε το βιντεο-παιχνίδι του, συγκεκριμένα την “κονσόλα” του, ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα από την εισαγγελία στο Κρασνοντάρ στη νοτιο-δυτική Ρωσία.

Διευκρινίστηκε ότι το φονικό έγινε στη μία τη νύχτα, ενώ ο άτυχος πατέρας κοιμόταν…κι ακόμα ότι η αιμοσταγής αυτή πράξη έγινε την 12η Απριλίου στην πόλη Τουπσέ, που απέχει περίπου 1.200 χλμ.από τη Μόσχα.

Οπως διέρρευσε, το φονικό υπήρξε αποτέλεσμα επιβολής “πειθαρχικού” μέτρου στον ανήλικο. Συγκεκριμένα, ο έφηβος έπαιζε συνεχώς με το βιντεο-παιχνίδι κι οι γονείς του τόν έβλεπαν διαρκώς με τα μάτια του στραμμένα στην “κονσόλα” ή τη βιντεο-οθόνη του.

Μια μέρα, που αποδείχθηκε μοιραία, ο πατέρας αποφάσισε να τού στερήσει την “κονσόλα” του αγαπημένου του παιχνιδιού, στο τέλος μιάς ολόκληρης εβδομάδας που εκτός των ωρών που κοιμόταν ο έφηβος είχε γίνει αχώριστος με το ηλεκτρονικό παιχνίδι…

Μετά το φονικό, η κατατρομαγμένη μητέρα του μικρού…παρέδωσε την “κονσόλα” στο παιδί της, που είχε την ψυχραιμία να παίξει κάποιες ώρες πριν να πάει να κοιμηθεί… Τότε και μόνον η μητέρα ειδοποίησε συγγενείς, για το τί είχε διαδραματιστεί…

Εκείνοι, με τη σειρά τους ,ενημέρωσαν τους αστυνομικούς, που συνέλαβαν τον νεαρό πατροκτόνο. Ο νεαρός δράστης είχε “λευκό” ποινικό μητρώο και κρατείται μέχρι να γίνει η δίκη του. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε