Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Σοκαριστικές φωτογραφίες ενός μωρού που το έδεσε η μητέρα του!

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι σοκαριστικές φωτογραφίες ενός αγοριού 22 μηνών, που ήταν δεμένο με αυτοκόλλητη ταινία

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι σοκαριστικές φωτογραφίες ενός αγοριού μόλις 22 μηνών, που ήταν δεμένο με αυτοκόλλητη ταινία.

Η μητέρα του Αyla Hamm είναι 18 χρονών και μάλλον μόνο γελούσε όταν ο 19χρονος φίλος της, Corde Honea, έδενε το αβοήθητο αγοράκι της στον τοίχο με αυτοκόλλητη ταινία.

Ο φίλος της μητέρας, κόλλησε το κορμάκι του μωρού και τα πόδια του στον τοίχο. Στη συνέχεια κόλλησαν και το αγαπημένο κυπελλάκι του σε σημείο που το έβλεπε αλλά δεν μπορούσε να το πάρει και βασανιζόταν ακόμη περισσότερο.

Το χειρότερο όλων είναι ότι οι δυο τους φωτογράφιζαν όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές του μωρού την ώρα που έκλαιγε και περνούσε αυτή την ταλαιπωρία.

Μετά έδειξαν με χαρά τις φωτογραφίες σε ένα φίλο τους και εκείνος φώναξε αμέσως την αστυνομία. Εκείνοι αποκάλυψαν πως οι γονείς ήταν “φτιαγμένοι” μετά από ένα πάρτυ και διασκέδαζαν με το μωρό μετά από τη διαδικασία που το έβαλαν να περάσει, αλλά δεν ήθελαν το κακό του.

Με αφορμή αυτές τις φωτογραφίες βγήκε στην επιφάνεια και η φωτογραφία ενός άλλου ανώνυμου μωρού, που βρέθηκε στην ίδια κατάσταση.

Η μητέρας μπήκε 10 ημέρες φυλακή και ακολουθούν δύο χρόνια με αναστολή, ενώ ο φίλος της δικάστηκε 36-60 μήνες για κακοποίηση ανηλίκου, αλλά και κάποιους μήνες παραπάνω για κλοπές. Η αστυνομία υποστηρίζει ότι το έκαναν επειδή το έβρισκαν αστείο…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε