Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Σοκαριστικές σκηνές! Αρπάζουν ανήλικη νύφη από τη μητέρα – Την είχε τάξει ο πατέρας

Σοκαριστικές σκηνές! Αρπάζουν ανήλικη νύφη από τη μητέρα – Την είχε τάξει ο πατέρας

Συγκλονίζει το βίντεο αρπαγής ανήλικης νύφης. Πετάνε κάτω και χτυπάνε επανειλημμένα τη μητέρα της.

Ήταν ο πατέρας της ανήλικης που την είχε τάξει για νύφη. Στο σοκαριστικό βίντεο από αγροτικό χωριό στο Rajasthan, στην Ινδία, δύο άντρες απαγάγουν την έφηβη. Η μητέρα της ουρλιάζει τρομοκρατημένη και προσπαθεί να τους σταματήσει. Τη ρίχνουν κάτω και τη χτυπούν επανειλημμένα παρά τις τρομακτικές κραυγές του μικρού της γιου.

Στο βάθος η ανήλικη φαίνεται να προσπαθεί να το σκάσει. Ένας όμως από τους άντρες καταφέρνει να την πιάσει. Ένα άλλο αγόρι εμφανίζεται αλλά δεν μπορεί να σταματήσει τους άντρες. Πήραν την ανήλικη στο αυτοκίνητο και απομακρύνθηκαν.

Έταξε την κόρη του

Στα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο πατέρας του κοριτσιού Aamad Khan “πάντρεψε” την κόρη του με έναν άντρα ονόματι Shaukat. Ένας από τους δύο άντρες που την απήγαγαν.

Ο Shaukat και ο φίλος του πήγαν στο σπίτι της οικογένειας για να πάρουν μαζί τους το ανήλικο κορίτσι. Δεν είναι γνωστή η ηλικία του κοριτσιού, αλλά είναι κάτω από 18 ετών, μικρότερη ηλικία που μπορούν να παντρευτούν τα κορίτσια στην Ινδία. Για τα αγόρια το κατώτερο όριο είναι στα 21 χρόνια.

Η μητέρα της Nemat ήθελε να παραμείνει στο σπίτι μέχρι να είναι σε νόμιμη ηλικία γάμου.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις