Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Σοκαριστικό βίντεο! Επιχειρηματίας αυτοκτονεί μέσα στο δικαστήριο!

Σοκαριστικό βίντεο! Επιχειρηματίας αυτοκτονεί μέσα στο δικαστήριο!

Ο 53χρονος επιχειρηματίας δεν άντεξε στο άκουσμα της καταδικαστικής απόφασης και έβαλε τέλος στη ζωή του μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συγγενών του και των δικαστών.

Πρόκειται για τον 53χρονο επιχειρηματία της Wall Street, Μάικλ Μαρίν.

Το δράμα του 53χρονου φαίνεται να ξεκινάει στις 5 Ιουλίου του 2009 όταν η υπερπολυτελής έπαυλή του έγινε στάχτη.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος σώθηκε από θαύμα καταφέρνοντας  να βγει από το φλεγόμενο σπίτι κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, χρησιμοποιώντας μια σχοινένια σκάλα που υπήρχε στον δεύτερο όροφο και φορώντας στολή καταδύσεων.

Ωστόσο αντί να αποζημιωθεί για την καταστροφή της έπαυλης του,  εναντίον του κατατέθηκε μήνυση για εμπρησμό από την ασφαλιστική εταιρεία που θα τον αποζημίωνε.

Τρία χρόνια αργότερα, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τον εμπρησμό της έπαυλης των 3.500.000 ευρώ με κίνητρο τα χρήματα του ασφαλιστηρίου. Επίσης, με την ολοκληρωτική καταστροφή του ακινήτου θα γλίτωνε και την καταβολή της υποθήκης. Η ποινή για τον επιχειρηματία ήταν 16 χρόνια φυλάκισης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι την καταστροφή της οικείας του ο επιχειρηματίας ήταν πολύ εύρωστος και στην κατοχή του είχε ακόμη και αυθεντικούς πίνακες του Πικάσο , σύμφωνα με το δημοσίευμα της Huffington Post.

Ο Μάικλ Μαρίν στο άκουσμα της καταδικαστικής απόφασης, έκρυψε για λίγο το πρόσωπό του, έβαλε ένα χάπι στο στόμα του και το κατάπιε πίνοντας νερό από ένα πλαστικό μπουκάλι που είχε μαζί του, ενώ οι κάμερες κατέγραψαν λεπτό προς λεπτό το περιστατικό.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Ο επιχειρηματίας αν και μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο του Phoenix, ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι αυτοκτονίες για οικονομικούς λόγους αποτελούν όλο και πιο συχνό φαινόμενο στις ΗΠΑ, όπως επίσης και σε ευρωπαϊκά κράτη όπως η Ιταλία και η Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε