Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Σοκαριστικό βίντεο! Τον πάτησε με το αυτοκίνητο και τον παράτησε για νεκρό [vid]

αυτοκίνητο

Σοκάρουν οι εικόνες τρομακτικής επίθεσης στο Μπέρμιγχαμ. Οδηγός πάτησε πεζό με το αυτοκίνητο και συνέχισε ατάραχος την πορεία του.

Η Zoe McCarthy κατέγραψε την τρομακτική στιγμή που αυτοκίνητο πατάει πεζό και απομακρύνεται αφήνοντάς τον για νεκρό. Ο 43χρονος οδηγός παραδόθηκε και συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Μπέρμιγχαμ στις 11 Ιουλίου και κατέγραψε η 23χρονη Zoe McCarthy με την GoPro στη μηχανή της. Ο οδηγός της Mercedes άφησε τον 35χρονο πεζό και συνέχισε την πορεία του. Οι περαστικοί στο μεταξύ έτρεχαν να βοηθήσουν τον νεαρό άντρα.

Τον πάτησε με το αυτοκίνητο – Παραδόθηκε 6 ώρες μετά

Ο 35χρονος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Πιστεύεται ότι έχει υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Ο 43χρονος οδηγός παραδόθηκε 6 ώρες αργότερα και συνελήφθη για απόπειρα δολοφονίας.

“Έγινε τόσο γρήγορα. Ο άντρας στεκόταν στον δρόμο και μιλούσε σε έναν οδηγό από το παράθυρο του αυτοκινήτου του. Ο άντρας στη Mercedes πίσω ήταν ανυπόμονος και έβαλε μπροστά. Τον πάτησε. Ήταν σοκαριστικό. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι συνέβαινε. Το αυτοκίνητο τον πάτησε”, σχολίασε η Zoe McCarthy που κατέγραψε το τρομακτικό περιστατικό.

Ο 35χρονος έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο για πολύ σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Ο επικεφαλής των ερευνών Stephen Tomlinson από το Complex Crime Investigation Team κάλεσε και άλλους εν δυνάμει μάρτυρες να έρθουν σε επαφή με τις αρχές.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις