Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μίλησε 12 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!

Μίλησε 12 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!

Ήταν πίσω στο 2005 που οι πρωταγωνιστές της σειράς “One Tree Hill” Sophia Bush και Chad Michael Murray ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο γάμος της Sophia Bush και του Chad Michael Murray κράτησε μόνο 5 μήνες, με τις φήμες να θέλουν να την απατά με την Πάρις Χίλτον. Η πρωταγωνίστρια της σειράς Chicago P.D. Sophia Bush δεν είχε μιλήσει εδώ και χρόνια για τον Chad Michael Murray. Αυτή τη φορά μίλησε στο τεύχος Φεβρουαρίου του Cosmopolitan για τη σχέση τους που έληξε άδοξα πριν από 12 χρόνια χωρίς να αναφέρει το όνομά του.

“Στα 20 μου, όταν ξεκινούσα την καριέρα μου ως ηθοποιός, δεν έψαχνα για σχέση, αλλά με βρήκε και έγινε σοβαρή παρά το γεγονός πως δεν σχεδίαζα να αποκατασταθώ πριν από τα 30 μου. Αλλά όταν ο σύντροφός σου σου ζητάει να τον παντρευτείς, σκέφτεσαι “αυτό πρέπει να συμβαίνει επειδή έτσι πρέπει να γίνει”. Αρνούμαι να αφήσω αυτή τη σχέση να με καθορίσει και για αυτό έχω αποφύγει να συζητήσω για αυτή 10 χρόνια. Η αλήθεια είναι πως ήταν ένα πολύ σημαντικό γεγονός στη ζωή μου. Και το τραύμα από αυτή ενισχύθηκε από το πόσο δημόσια έγινε, κάτι που ήταν εντελώς ξένο και περίεργο για ένα κορίτσι που ήταν απλά μια φοιτήτρια πριν από 24 μήνες. Ήμουν σε θέση να επεξεργαστώ όλα όσα είχαν συμβεί και να βρω μια βαθύτερη κατανόηση της αγάπης.

Εκτίμησα ότι οι σχέσεις συχνά εξυπηρετούν ένα συγκεκριμένο σκοπό σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή της ζωής σου για πολλούς λόγους. Κάποιες είναι γραφτό να σε γιατρέψουν, κάποιες είναι γραφτό να σε διδάξουν πώς να φτιάξεις τον εαυτό σου και κάποιες είναι γραφτό να σου δείξουν πώς να εμπιστεύεσαι τη διαίσθησή σου. Μαθαίνεις τι ακριβώς έχεις ανάγκη καθώς μαθαίνεις μαθήματα της ζωής. Ακόμα και αν προσπαθείς να αποφύγεις αυτά τα μαθήματα, έρχονται σε σένα. Αυτή η πραγματικότητα με δίδαξε ότι οι σχέσεις που δεν οδηγούν πάντα σε δεσμεύσεις ζωής δεν είναι αποτυχίες. Δεν μπορεί κάθε σχέση να διαρκέσει για πάντα. Οι σχέσεις δεν είναι πάντα άσπρο μαύρο. Συχνά ανάμεσα σε αυτά τα δύο χρώματα βρίσκεις τα κλειδιά για να καταλάβεις τι θέλεις σε μια σχέση. Τι είσαι διατεθειμένος να δώσεις, τι θέλεις να πάρεις και σε ποια πράγματα δεν μπορείς να συμβιβαστείς. Μερικοί μήνες με τον κατάλληλο άνθρωπο μπορεί να είναι τόσο τέλεια εμπειρία όσο να είσαι σε σχέση δεκαετίας με κάποιον άλλο. Αν σταματήσεις να ψάχνεις τον “Έναν”, είσαι ανοιχτός σε πάρα πολλές πιθανότητες. Μαθαίνεις να έχεις ένα πιο βαθύ δέσιμο με τον εαυτό σου. Όλα τα άλλα θα έρθουν”.

Πηγή: Eonline

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε