Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Στην αγκαλιά της μητέρας του 42 χρόνια μετά – Έκλεψαν το μωρό και της είπαν πως πέθανε

Στην αγκαλιά της μητέρας του 42 χρόνια μετά – Έκλεψαν το μωρό και της είπαν πως πέθανε

Ήταν πίσω στο 1973 όταν έκλεψαν τον Travis Tolliver λίγες ώρες μετά τη γέννησή του, ενώ στη μητέρα του είπαν πως πέθανε από καρδιά.

Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από 42 χρόνια, με τη γλώσσα να μην εμποδίζει τον αγγλόφωνο Travis να επικοινωνήσει με τη Χιλιανή μητέρα του.

Όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Arturo Merino Benitez στο Σαντιάγο, αγκαλιάστηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη και έμειναν έτσι για πολλή ώρα.

Η Nelly Reyes περίμενε τον γιο της να φτάσει με τα εγγόνια της, κρατώντας μια πινακίδα “περιμένοντας με αγάπη τον Travis, η μητέρα σου Nelly και η οικογένειά σου”.

“Θα τον αγκαλιάζω κάθε μέρα. Τον αγαπώ τόσο πολύ” είπε στα ισπανικά, με τον Travis να δακρύζει από ευτυχία.

Το προσωπικό του νοσοκομείου είχε πει στην 61χρονη μητέρα 6 παιδιών πως ο γιος της, που γεννήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 1973, πέθανε λίγες ώρες αργότερα από καρδιακή πάθηση.

Δεν είδε ποτέ το πτώμα του γιου της ούτε πήρε ποτέ πιστοποιητικό θανάτου. Δεν έγινε γνωστό ποιος πήρε τον μικρό Travis που τελικά υιοθετήθηκε από μια οικογένεια στην Tacoma, στην Ουάσιγκτον.

Ούτε ο ίδιος ούτε οι θετοί γονείς του γνώριζαν τι είχε συμβεί και πίστευαν πως η μητέρα του τον είχε απλά εγκαταλείψει.

Αποφάσισε να την αναζητήσει όταν έγινε 40 ετών. “Έγινα μέλος σε μια σελίδα pen pal και άρχισα να μιλάω με ανθρώπους από τη Χιλή.

Ανακάλυψα ότι έκλεβαν μωρά από ανύπαντρες μητέρες στις δεκαετίες του ’60, του ’70 και του ’80.

Αυτό ενέτεινε την ανάγκη μου να αναζητήσω τη βιολογική μου μητέρα. Βρήκα μια σελίδα στο Facebook “Chile Adoption Birth Family Search”.

Έδωσα όλες τις πληροφορίες που μπόρεσα να βρω από τα χαρτιά της υιοθεσίας μου. Μέσα σε 3-4 εβδομάδες είχαν εντοπίσει τη μητέρα μου”.

Bρίσκεται ακόμα στη Χιλή όπου προσπαθεί να συνηθίσει τα 5 αδέρφια του, ενώ συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές για να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη το 1973.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε