Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Στη φυλακή 49χρονη που για 7 χρόνια έπαιρνε παράνομα επιδόματα

Στη φυλακή 49χρονη που για 7 χρόνια έπαιρνε παράνομα επιδόματα

121.174 ευρώ σε επιδόματα έπαιρνε για 7 χρόνια μια 49χρονη βρετανίδα πρώην κομμώτρια και τελικά κατέληξε στην φυλακή..

Στη φυλακή για 18 μήνες κατέληξε χθες η 49χρονη Βρετανίδα πρώην κομμώτρια Ντέμπρα Αλεν, η οποία συστηματικά επί 7 ολόκληρα χρόνια έκλεβε το βρετανικό Δημόσιο λαμβάνοντας επιδόματα συνολικού ύψους 121.174 ευρώ (100.000 λίρες), τα οποία ουδέποτε δικαιούνταν! Ανά διαστήματα λάμβανε επίδομα χαμηλού εισοδήματος, επίδομα αναπηρίας, επίδομα αποκλειστικής νοσοκόμας, επίδομα ανεργίας και επίδομα για την αποπληρωμή των λογαριασμών της.

Παρότι η ίδια δεν εργαζόταν, ο σύζυγός της (με τον οποίο χώρισε πριν από μερικά χρόνια και από τον οποίο λαμβάνει διατροφή) το 2004 έπιασε δουλειά σε μια κατασκευαστική εταιρεία στην Ιταλία. Για να λάβει κάποια από τα επιδόματα η Ντέμπρα Αλεν, ισχυρίστηκε ότι είχε δυσκολία στο περπάτημα και ότι ο σύζυγός της, ο οποίος δούλευε στο εξωτερικό ήταν ο μόνος άνθρωπος που είχε για να τη φροντίζει, να της μαγειρεύει, να τη σηκώνει από το κρεβάτι, να την πηγαίνει στην τουαλέτα και να της δίνει τα φάρμακά της.

Η Ντέμπρα πάντως, παρότι εν γνώσει της λάμβανε παράνομα επιδόματα, δεν έκανε και κάτι για να το κρύψει και σκορπούσε χωρίς καμία φειδώ τα χρήματα που έπαιρνε.

Συγκεκριμένα όλα αυτά τα χρόνια έκανε ταξίδια στο Ντουμπάι, στο Λάος και στην Ταϊλάνδη, ενώ το 2005 είχε περάσει με τα χρήματα αυτά 5 μήνες στην Ιταλία!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε