Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Στη φυλακή οι δύο ύποπτοι από την Ελλάδα για τον πενταπλό φόνο στην Κύπρο

Στη φυλακή οι δύο ύποπτοι από την Ελλάδα για τον πενταπλό φόνο στην Κύπρο
Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε το δικαστήριο για τους δύο υπόπτους από την Ελλάδα, για τον πενταπλό φόνο στην Αγία Νάπα, τον περασμένο Ιούνιο.
Η ακροαματική διαδικασία έγινε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ενώ οι δύο ύποπτοι, 29 και 41 ετών, φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα.
 
Στην αίθουσα του δικαστηρίου, “ζωντάνεψε” λεπτό προς λεπτό το χρονικό των στυγερών φόνων, και περιγράφηκε πώς ο εκτελεστής άδειασε το πιστόλι του μέσα σε έξι δευτερόλεπτα.
 
Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται άλλα δύο άτομα, καθώς και ο ηθικός αυτουργός.
 
Οι δύο ύποπτοι μεταφέρθηκαν χθες βράδυ στην Κύπρο, από την Αθήνα. Μεταφέρθηκαν επίσης τα τεκμήρια που περισυνέλεξαν οι ελληνικές αρχές.
Υπενθυμίζεται ότι τα πέντε πρόσωπα επέβαιναν σε αυτοκίνητο το οποίο γύρω στις 03.30 τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου, βρισκόταν σε δρόμο κοντά στην πλατεία της Αγίας Νάπας. Οι δράστες, οι οποίοι τους είχαν στήσει καρτέρι, τους “γάζωσαν” με πυροβόλα όπλα. Μετά την επίθεση, το αυτοκίνητο των θυμάτων συνέχισε ανεξέλεγκτο την πορεία του, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και ακινητοποιήθηκε.Τέσσερα από τα θύματα, τα οποία έφεραν τραύματα στο κεφάλι και στο στήθος, άφησαν την τελευταία τους πνοή στη σκηνή του επεισοδίου. Ο πέμπτος ξεψύχησε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.
 
Οι δύο από τους φερόμενους ως δράστες κατάφεραν να διαφύγουν από την Κύπρο. Οι δύο ύποπτοι που έφθασαν χθες βράδυ στην Κύπρο, είχαν συλληφθεί από την ελληνική Αστυνομία στην Αθήνα στις αρχές Ιουλίου και κρατούνταν στις φυλακές Κορυδαλλού, βάσει εκτέλεσης ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί από την Κυπριακή Δημοκρατία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην Κύπρο θα εκδοθούν οι εκτελεστές του “συμβολαίου θανάτου” στην Αγία Νάπα – Έγκλημα

“Συμβόλαιο θανάτου” το πενταπλό φονικό στην Κύπρο – Οι αντιεξουσιαστές εκτελεστές και ο επιχειρηματίας που ήταν ο “στόχος”

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε