Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Στην Αθήνα φτάνουν το πρωί οι σοροί των Ελλήνων απο την Τουρκία

Με πτήση των τουρκικών αερογραμμών θα διακομιστούν οι σοροί των τεσσάτων Ελλήνων που σκοτώθηκαν στο τροχαίο.

ΣτΙς 8 το πρωί της Κυριακής με πτήση των Τουρκικών Αερογραμμών διακομίζονται από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα οι σοροί των Ελλήνων που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο που συνέβη το πρωί της Παρασκευής στα Μάλγαρα της Ρεδαιστού.

Διαβάστε την είδηση

Το πρωί οι σοροί μεταφέρθηκαν στην Κωνσταντινούπολη όπου έγιναν οι σχετικές ιατροδικαστικές διατυπώσεις.Στο κρατικό νοσοκομείο Μαλγάρων παραμένει και νοσηλέυεται ο Βασίλης Νάρης, ένας από τους τραυματίες του τροχαίου. Ο Παναγιώτης Σοφιανός Πάβλετιτς που επίσης είχε τραυματιστεί, με δική του βούληση, μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη. Η Μαρία Μαριάδη είχε πάρει χτες εξιτήριο από το νοσοκομείο των Μαλγάρων.

Στην έκθεση της τουρκικής τροχαίας σχετικά με το συμβάν αναφέρεται ότι το λεωφορείο ξέφυγε από την πορεία του λόγω παγετού και έπεσε σε χαράδρα, αφού παρασύρθηκε σε μία απόσταση συνολικού μήκους οκτώ μέτρων.

Οι συγγενείς των νεκρών και των τραυματιών βρίσκονται στην Τουρκία. Σημειώνεται ότι τα έξοδα σχετικά με τις διαδικασίες μεταφοράς στην Κωνσταντινούπολη και την Αθήνα, προσφέρθηκε να τα καλύψει η τουρκική εταιρεία στην οποία ανήκει το λεωφορείο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε