Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Στην “φυλακή” ο Πούτιν – ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο-μυστήριο με την «σύλληψη» του Ρώσου πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν

Ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας παρουσιάζεται πίσω από τα κάγκελα σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ενώ είναι σε εξέλιξη η προεκλογική εκστρατεία για την ανάδειξη νέου προέδρου της Ρωσικής Κοινοπολιτείας.
Το απόγευμα της Τρίτης στο youtube, το liveleak και άλλους χώρους ανάρτησης βίντεο από χρήστες του διαδικτύου, κυκλοφόρησε ένα μικρό σε διάρκεια, αλλά εντυπωσιακό σε περιεχόμενο βίντεο: η σύλληψη του Βλαντιμίρ Πούτιν και η προσαγωγή του ενώπιον ρωσικού δικαστηρίου.

Αν και το περιεχόμενό του είναι κατασκευασμένο, η εντυπωσιακή ομοιότητα του σωσία του Πούτιν προκάλεσε αίσθηση σε όσους το είδαν.

Ο δύο φορές πρόεδρος της Ρωσικής Κοινοπολιτείας και νυν πρωθυπουργός της Ρωσίας, αντιμετωπίζει σκληρή κριτική για τις πρακτικές που χρησιμοποιεί και τους τελευταίους μήνες ογκώδεις διαδηλώσεις έχουν αμφισβητήσει και στην πράξη την αισιοδοξία του ότι στις επερχόμενες εκλογές θα επιστρέψει στην προεδρία.

Το βίντεο, είτε είχε σκοπό να πολλαπλασιάσει την διάθεση των ψηφοφόρων να δουν και στην πραγματικότητα μία τέτοια σκηνή, είτε να δημιουργήσει την αίσθηση ότι ο Πούτιν υπονομεύεται, σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε