Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Στην Ινδία κηδεύεται η νοσοκόμα που κρεμάστηκε όταν έπεσε θύμα φάρσας

Στην Ινδία κηδεύεται η νοσοκόμα που κρεμάστηκε όταν έπεσε θύμα φάρσας

Στη μικρή πόλη Σίρβα της Ινδίας θα τελεστεί σήμερα η κηδεία της Τζακίνθα Σαλντάνα, της νοσοκόμας που βρέθηκε απαγχονισμένη μετά μια τηλεφωνική φάρσα στο βρετανικό νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Ο άνδρα της και τα δύο της παιδιά θα παραστούν στην κηδεία που θα τελεστεί στις 16.00 τοπική ώρα (12.30 ώρα Ελλάδος) στην καθολική εκκλησία της πόλης, η οποία βρίσκεται 50 χλμ. από την πόλη Μανγκαλόρ στο νοτιοδυτικό κρατίδιο Καρνατάκα.

Η σορός της νοσοκόμας επαναπατρίστηκε την Κυριακή στην Ινδία, ενώ το Σάββατο τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Λονδίνο, στον καθεδρικό ναό του Ουέστμινστερ.

Η 46χρονη Τζακίνθα που γεννήθηκε στη Σίρβα και ζούσε τα τελευταία 12 χρόνια στη Βρετανία, βρέθηκε κρεμασμένη στις εγκαταστάσεις του νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου Βασιλιάς Εδουάρδος 7ος στις 7 Δεκεμβρίου, τρεις ημέρες μετά τη φάρσα των δύο παρουσιαστών αυστραλιανού ραδιοφωνικού σταθμού οι οποίοι προσποιήθηκαν τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο.

Πηγή της οικογένειάς της είπε ότι η κηδεία της Τζακίνθα θα τελεστεί σε παρεκκλήσι κοντά στη Μανγκαλόρ όπου ζουν οι περισσότεροι συγγενείς της.

Υπάλληλοι του κοιμητηρίου της εκκλησίας εργάζονταν χθες για την εκσκαφή του νέου τάφου. Στη θέση αυτή θα υψώνεται ένας απλός ασπρόμαυρος σταυρός πάνω στον οποίο είναι χαραγμένες οι ημερομηνίες γέννησης και θανάτου.

Τα μέλη της οικογένειας που κατοικούν στη Σίρβα δεν θέλουν επικοινωνία με τον Τύπο, κυρίως μετά τη φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης με την ανακοίνωση του θανάτου. Kαι οι κάτοικοι ακολουθούν την ίδια τακτική με την οικογένεια αποφεύγοντας κάθε επαφή με τον Τύπο.
Πολλά νοικοκυριά έχουν συγγενείς που μεταναστεύουν στη Βρετανία και σε χώρες του Κόλπου για να βρουν εργασία και στέλνουν ένα μέρος του μισθού τους στην οικογένεια που έμεινε στην Ινδία.

Τα αίτια της ενέργειας αυτής της Τζακίνθα δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Αλλά η νοσοκόμα άφησε τρεις επιστολές. Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, μια από τις επιστολές αναφέρεται στην τηλεφωνική φάρσα, μια άλλη δίνει οδηγίες για την κηδεία της και η τρίτη “αφορά το νοσοκομείο και περιέχει επικρίσεις για το προσωπικό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απαγχονίσθηκε η νοσοκόμα που έπεσε θύμα φάρσας για την Κέιτ Μίντλετον

 

Τα χρήματα από τις διαφημίσεις του σταθμού στην οικογένεια της νοσοκόμας που αυτοκτόνησε

 

Οργή αλλά και συμπαράσταση για τους παραγωγούς της “βασιλικής” φάρσας

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε