Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Στο σφυρί τα διαμάντια της Ελίζαμπεθ Τέιλορ

REUTERS
Ακόμη δεν πρόλαβε να φύγει από την ζωή και έχουν αρχίσει να πουλάνε τα προσωπικά της αντικείμενα ελπίζοντας ότι θα βγάλουν κάποια χρήματα…
Σε δημοπρασία από τον Οίκο Christie’s θα βγουν ορισμένα από τα πολύτιμα κοσμήματα της Λιζ Τέιλορ, που έφυγε από την ζωή τον Μάρτιο, σε ηλικία 79 ετών. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη δημοπρασία, π.χ. πότε θα διεξαχθεί, θα ανακοινωθούν τις προσεχείς εβδομάδες.
 
Η συλλογή που θα δημοπρατηθεί περιλαμβάνει ορισμένα από τα πολυτιμότερα πετράδια του κόσμου. Εκτός αυτών θα δημοπρατηθούν έργα τέχνης από την προσωπική συλλογή της Τέιλορ, καθώς άλλα αναμνηστικά αντικείμενα.
 
Σύμφωνα με το BBC, ο οίκος Christie’s σχεδιάζει σειρά δημοπρασιών με αντικείμενα της Τέιλορ, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την οικογένεια της ηθοποιού.
 
Μία άλλη δημοπρασία, που θα διεξαχθεί μέσω Διαδικτύου από τις 12 ώς τις 19 Μαΐου, και η οποία δεν σχετίζεται με τον οίκο Christie’s, ρίχνει φως στην πρώτη αγάπη της Τέιλορ, τον Γουίλιαμ Πόλεϊ.
 
Πρόκειται 66 επιστολές προς τον Πόλεϊ, με τον οποίο η διάσημη πρωταγωνίστρια είχε αρραβωνιαστεί.
Οι επιστολές χρονολογούνται στο 1949 και αποκαλύπτουν, επίσης, τα πρώτα βήματα της Τέιλορ στην προσπάθειά της να κατακτήσει το Χόλιγουντ.
 
Τις επιστολές αγόρασε από τον Πόλεϊ πριν δύο χρόνια ο οίκος δημοπρασιών RR.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε