Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Συγκίνηση από την πίστη του Ρόμαν στο αφεντικό του

Συγκίνηση από την πίστη του Ρόμαν στο αφεντικό του

Τρεις ημέρες το σκυλί έμεινε μόνο του στο δρόμο περιμένοντας το αφεντικό του στο σημείο που είχε τροχαίο ατύχημα.

Για τρεις ολόκληρες ημέρες η αστυνομία της μικρής γερμανικής πόλης Χιλντενστάιν καθώς και ειδικοί εκπαιδευτές σκύλων προσπαθούσαν να πιάσουν τον Ρομάν ένα πανέμορφο αρσενικό σκυλί ράτσας Σνάουτσερ, που όλες αυτές τις ημέρες τριγύριζε στο δρόμο νηστικό, ανήσυχο και πολύ φοβισμένο, περιμένοντας τον κύριό του.

Η αστυνομία ειδοποίησε όλους τους οδηγούς να προσέχουν μήπως κτυπήσουν το σκυλί που δεν έλεγε να το κουνήσει από το δρόμο αυτό όπου την Κυριακή το πρωί ο κύριός του είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Την ώρα της σύγκρουσης ο Ρομάν πετάχτηκε έξω από το τρακαρισμένο αυτοκίνητο ενώ το ασθενοφόρο που ήρθε οδήγησε αμέσως τον 78χρονο κύριό του και την 75χρονη γυναίκα του σοβαρά τραυματισμένους. Κανείς δεν πρόσεξε μέσα στον πανικό το σκυλί που καθόταν λυπημένο στην άκρη και περίμενε τον κύριό του.

Όταν όλοι έφυγαν ο Ρομάν έμεινε εκεί ακίνητος περιμένοντας και παρά τις προσπάθειες αστυνομικών και εκπαιδευτών δεν έφευγε από το σημείο του τροχαίου παρά μόνο για μια μικρή γύρα εκεί κοντά και γυρνούσε πάλι πίσω στη θέση του.

Τρεις ημέρες αργότερα, όταν ο ηλικιωμένος συνήλθε και αναζήτησε το πιστό του τετράποδο, οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στον τόπο του δυστυχήματος και η εικόνα που αντίκρισαν ήταν πολύ συγκινητική: Ο Ρομάν καθόταν στην άκρη του δρόμου στο σημείο ακριβώς που έγινε το τροχαίο και μόλις είδε τον κύριό του έτρεξε πάνω του και σαν να μην συνέβη τίποτε, περίμενε όπως κάθε μέρα, να του βάλει την αλυσίδα του για να πάνε βόλτα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε