Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Συγκλονισμένη η Ιταλία: Τη σκότωσε και μετά τη βίασε ο ίδιος ο θείος της

ΦΩΤΟ REUTERS

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα που ξεφεύγει από τα όρια της πραγματικότητας έχει αφήσει άφωνη την κοινή γνώμη της Ιταλίας. Βίντεο με το χρονικό της ανακάλυψης του πτώματος.

Ένα ανθρωπόμορφο τέρας σκότωσε και μετά βίασε ένα 15χρονο κορίτσι. Το παιδί του ίδιου του, του αδερφού! Η 15χρονη Σάρα Σκάτσι ζούσε με την οικογένειά της στην κοινότητα Αβετράνα έξω από το Μπάρι. Το μεσημέρι της 26ης Αυγούστου έφυγε για να πάει στην παραλία. Και από εκείνη την ημέρα, τα ίχνη της χάθηκαν.

Η μητέρα της κοπέλας, μάλιστα, απηύθυνε προσωπική έκκληση στον πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας Τζώρτζιο Ναπολιτάνο, ζητώντας του να παρέμβει, ώστε να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τον εντοπισμό της κόρης της. Αρχικά, πολλοί πίστεψαν ότι η Σάρα είχε αποφασίσει να εξαφανισθεί, καθώς, όπως έγραφε στο ημερολόγιό της «η ζωή της επαρχίας μου φαίνεται περιορισμένη και μονότονη».

Οι έρευνες στην περιοχή συνεχίσθηκαν αδιάκοπα μέχρι και το βράδυ της 6ης Οκτωβρίου. Όταν έγινε η μεγάλη, σοκαριστική αποκάλυψη. Ο αδερφός του πατέρα της, Μικέλε Μισσέρι, ύστερα από 12 ώρες ανάκρισης από τους καραμπινιέρους, «έσπασε» και ομολόγησε. Τις προηγούμενες μέρες είχε εμφανιστεί στο χωριό με το κινητό της Σάρας, καμένο και χωρίς μπαταρία, υποστηρίζοντας ότι το είχε βρει τυχαία στα χωράφια, όπου εργαζόταν.

Οι άνδρες της αστυνομίας κοινοποίησαν ότι είχαν εντοπίσει ηλεκτρονικά ίχνη του δικού του κινητού, την ημέρα, την ώρα και στο σημείο, στο οποίο είχε εξαφανισθεί η 15χρονη. Επιπλέον, μικρόφωνα που είχαν τοποθετηθεί στο σπίτι του Μισσέρι, κατέγραψαν συνομιλία με την κόρη του, Σαμπρίνα, η οποία στη διάρκεια διαπληκτισμού με τον πατέρα της τον κατηγόρησε λέγοντας «την ξαδέρφη μου, την εξαφάνισες εσύ».

Λεπτομέρειες του εγκλήματος ήταν ανατριχιαστικές. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο θείος της άτυχης κοπέλας την ανάγκασε να τον ακολουθήσει στο γκαράζ του σπιτιού του, της ζήτησε να έχουν σεξουαλική επαφή και να μην αποκαλύψει σε κανέναν τις διαθέσεις του. Όταν εκείνη αντιστάθηκε, τη δολοφόνησε. Αλλά δεν έμεινε εκεί. Ασέλγησε στο άψυχο σώμα της. Μετά την ομολογία του 53χρονου, οι καραμπινιέροι μετέβησαν σε γεωργική περιοχή, έξω από την Αβετράνα, και εντόπισαν το πτώμα της Σάρα Σκάτσι μέσα σε στενό πηγάδι, καλυμμένο με βαριές πέτρες.

Από τη στιγμή της εξαφάνισης του κοριτσιού, ο Μισσέρι, είχε καταφέρει να απομακρύνει τις υποψίες από το πρόσωπό του, λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι την ώρα της εξαφάνισης της ανιψιάς του, είχε ακούσει το θόρυβο ενός αυτοκινήτου μεγάλου κυβισμού, που απομακρυνόταν με μεγάλη ταχύτητα.

Τώρα, τόσο η γυναίκα του, όσο και οι κόρες του, ζητούν να τιμωρηθεί υποδειγματικά, αλλά οι ανακριτές, συνεχίζουν τις έρευνες, για να εξακριβώσουν αν υπήρξε τυχόν συγκάλυψη και συνενοχή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε