Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Συγκλονιστικό video! Οι ώρες αγωνίας σε αεροπλάνο λίγο πριν την αναγκαστική προσγείωση!

Τις στιγμές αγωνίας που έζησαν 64 επιβάτες πτήσης της Delta Airlines κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο επιβάτης του αεροπλάνου το περασμένο Σάββατο το βράδυ.

Το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης.

Είναι συγκλονιστικές οι στιγμές την ώρα που οι επιβάτες φοβούνται τα χειρότερα αλλά ευτυχώς τα συναισθήματα φόβου διαδέχονται συναισθήματα ανακούφισης όταν ο πιλότος τα καταφέρνει να τους προσγειώσει με ασφάλεια.

“Ετοιμοι για πρόσκρουση! Τα κεφάλια κάτω! Τα κεφάλια κάτω! Μείνετε κάτω”, λέει μια γυναικεία φωνή από το πλήρωμα για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δυο επιβάτες της πτήσης 4951 από την Ατλάντα στο White Plains της Νέας Υόρκης κατέγραψαν με την κάμερα του κινητού τους τηλεφώνου όλες τις δραματικές στιγμές.

“Κάναμε κύκλους γύρω από το αεροδρόμιο Γουέτσεστερ για περίπου 20 λεπτά και στην αρχή κοροιδεύαμε τον πιλότο λέγοντας οτι δεν μπορεί να δει την λευκή γραμμή στον διάδρομο προσγείωσης. Ομως μετά τα πράγματα σοβάρεψαν”, δήλωσαν οι ερασιτέχνες καμεραμεν.

Και πρόσθεσαν: “Είδαμε την κυρία μπροστά μας να κλαίει απαρηγόρητη και να κρατάει το χέρι του συζύγου της. Αλλη μια έψαχνε το σωσίβιο. Οι στιγμές ήταν συγκλονιστικές”.

Τελικά, χάρις στην ψυχραιμία του πιλότου το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια….

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε