Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Συγκλονίζει και συγκινεί το βίντεο με τον 18χρονο που έχασε τη μάχη με το θάνατο

Το ανέβασε στο youtube μια εβδομάδα πριν φύγει…

Ο Ben Breedlove  ήταν ένα όμορφο και πανέξυπνο 18χρονο αγόρι που είχε την ατυχία να πάσχει από μιά θανατηφόρα ασθένεια. Υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια.

Παρά το γεγονός ότι κατάφερε να ξεγελάσει πολλές φορές το θάνατο, ο γενναίος Μπεν τελικά δεν τα κατάφερε… Πέθανε ανήμερα τα Χριστούγεννα, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του και τους φίλους του.

Όχι ο Μπεν, δεν ήταν διάσημος… Ήταν ένα συνηθισμένος έφηβος… Ή σχεδόν συνηθισμένος… Η αρρώστεια του τον γέμισε με παράπονα αλλά και με τεράστια δύναμη. Έγινε όμως διάσημος με τη δύναμη της ψυχής του και δυστυχώς με τον θάνατό του.

Ο 18χρονος που τον τελευταίο καιρό δυσκολευόταν να μιλήσει, έγραψε την ιστορία του σε κάρτες και δημιούργησε ένα βίντεο το οποίο ανέβασε στο youtube και μπορεί να κάνει και τον πιο σκληρό άνθρωπο να δακρύσει…

Στο βίντεο ο Μπεν περιγράφει πως κατάφερε  τρεις φορές να νικήσει το θάνατο αλλά και τη συγκλονιστική εμπειρία του όταν έπαθε ανακοπή καρδιάς και άκουγε τους γιατρούς να προσπαθούν να τον επαναφέρουν στη ζωή!

Ο Μπεν που βρίσκεται πλέον στη γειτονιά των αγγέλων μέσα στο βίντεο και πλησιάζοντας τρεις φορές τόσο κοντά στο θάνατο, είπε ότι πιστεύει στους αγγέλους και στο Θεό… Το χαμόγελο και η αισιοδοξία του Μπεν σε συγκλονίζουν και σε κάνουν να νιώσεις τη δύναμη που μπορεί να αποκτήσει ο άνθρωπος…

Δες το βίντεο στο TLIFE

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε