Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Συναγερμός ξανά στο Μάντσεστερ! Εκκενώθηκε τερματικός σταθμός στο αεροδρόμιο!

Φωτογραφία από Twitter / @MENnewsdesk
Φωτογραφία από Twitter / @MENnewsdesk

Ένα ύποπτο αντικείμενο στον τερματικό σταθμό 2 του αεροδρομίου του Μάντσεστερ ήταν η αφορμή για να εκκενωθεί η περιοχή! Στο σημείο έχει σπεύσει ομάδα εξουδετέρωσης βομβών για να πραγματοποιήσει ελεγχόμενη έκρηξη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το “ύποπτο αντικείμενο” ήταν μία τσάντα η οποία βρέθηκε παρατημένη στο σημείο και όπως είναι λογικό προκάλεσε αναταραχή. Είναι νωπές, άλλωστε, οι μνήμες από τα δύο πρόσφατα τρομοκρατικά χτυπήματα (στο Μάντσεστερ στις 22.05.2017, κατά την διάρκεια συναυλίας της Αριάνα Γκράντε και στο Λονδίνο το βράδυ του Σαββάτου, 03.06.2017).

Ένας εκπρόσωπος τόνισε: “Όπως πάντα, η ασφάλεια όλων των επιβατών μας είναι υψίστης σημασίας και θα δώσουμε νεότερες πληροφορίες όσο πιο σύντομα γίνεται“.

Εκατοντάδες επιβάτες έφυγαν από το σημείο όταν διατάχθηκε η εκκένωση, με τους ειδικούς πυροτεχνουργούς να εξετάζουν την τσάντα.

Το newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και σας ενημερώνει άμεσα για όποια νεώτερη πληροφορία με διαρκή ροή ειδήσεων. Σε νεώτερες αναρτήσεις περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ.

Η ενημέρωση από το newsit.gr σε όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας γίνεται με ταχύτητα, πληρότητα και εγκυρότητα, με στόχο την αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν τις ειδήσεις για τις ελληνικές και διεθνεις εξελίξε

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε