Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Έκρηξη κοντά στο αεροδρόμιο Southend – Υπό έλεγχο η φωτιά

Έκρηξη κοντά στο αεροδρόμιο Southend – Υπό έλεγχο η φωτιά

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στην Αγγλία μετά από έκρηξη που σημειώθηκε κοντά στο αεροδρόμιο Southend. Πυκνός μαύρος καπνός καλύπτει την περιοχή.

Η Πυροσβεστική κλήθηκε στο σημείο κοντά στο αεροδρόμιο Southend στις 10:42 π.μ. Σε φωτογραφίες που ανεβάζουν πολίτες στα social media φαίνεται πυκνός μαύρος καπνός κοντά στο αεροδρόμιο.

Κανονικά οι πτήσεις στο αεροδρόμιο Southend

Έχει ξεσπάσει τεράστια πυρκαγιά στην περίμετρο του αεροδρομίου Southend. Μάρτυρας κάνει λόγο για “έκρηξη”. Το προσωπικό του αεροδρομίου αναφέρει πως οι πτήσεις πραγματοποιούνται κανονικά.

Ο φυσιοθεραπευτής Peter Gettings περίμενε να επιβιβαστεί στην πτήση του στον τερματικό σταθμό της Μάλαγα. Και τότε ξαφνικά είδε τις φλόγες. “Μίλησα στο προσωπικό του αεροδρομίου και μου είπαν ότι είχε ξεσπάσει φωτιά στην περίμετρο του αεροδρομίου. Μπορούσα να δω τις φλόγες από τον τερματικό σταθμό. Δεν ήταν ιδιαίτερα ψηλά αλλά έβγαινε πυκνός μαύρος καπνός”.

Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής δήλωσε ότι κλήθηκαν σε περιστατικό που αφορούσε υπόστεγο αεροσκάφους στο αεροδρόμιο Southend. “Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο ανέφεραν ότι είχε ξεσπάσει φωτιά σε μεγάλο υπόστεγο αεροσκαφών. Έξι οχήματα κλήθηκαν για να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς”.

Από το Southend, που είναι 40 μίλια ανατολικά του Λονδίνου, πραγματοποιεί πτήσεις από και προς Ισπανία, Ολλανδία, Γερμανία, Πορτογαλία, Μάλτα και Γαλλία.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις