Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Συνάντηση Μόντι-Ολάντ στη Ρώμη στις 4 Σεπτεμβρίου

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Μετά το Βερολίνο και τη Μαδρίτη, όπου θα συναντήσει και τον Μαριάνο Ραχόι, ο Γάλλος πρόεδρος προσθέτει ακόμη ένα σταθμό στην ευρωπαϊκή περιοδεία του.

Ο Φρανσουά Ολάντ θα βρεθεί στις 4 Σεπτεμβρίου στη Ρώμη, όπου θα συναντηθεί με τον Μάριο Μόντι, ανακοίνωσε το γραφείο του Ιταλού πρωθυπουργού.

Την επίσκεψη αυτή είχε ανακοινώσει τις τελευταίες ημέρες ο ευρωπαϊκός Τύπος και την επιβεβαίωσε την Πέμπτη το περιβάλλον του Γάλλου προέδρου.

Η συνάντηση των δύο ηγετών θα πραγματοποιηθεί στη Βίλα Μαντάμα, ένα επιβλητικό κτίριο στους λόφους γύρω από τη Ρώμη, όπου είχε πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου η σύνοδος Ιταλίας-Γαλλίας-Γερμανίας-Ισπανίας.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας των ευρωπαίων ηγετών για την εξεύρεση λύσης στην κρίση του ευρώ, ο Ολάντ συναντήθηκε ήδη με την Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ και την επόμενη Πέμπτη θα μεταβεί στη Μαδρίτη για να δει τον Ισπανό πρωθυπουργό, Μαριάνο Ραχόι.

Από την πλευρά του ο Ισπανός πρωθυπουργός θα μεταβεί στις 6 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο και στις 20 Σεπτεμβρίου στη Ρώμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε εξέλιξη η συνάντηση Μέρκελ – Σαμαρά – Τι θα ζητήσει από τη Γερμανίδα Καγκελάριο

Μέρκελ προς Ελλάδα: “Είστε σε καλό δρόμο, σεβαστείτε τις υποχρεώσεις σας” – Ολάντ: “Σας θέλω στο ευρώ, κάντε ό,τι πρέπει για να μείνετε στην ευρωζώνη”

Δεν ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα! – ΦΩΤΟ

”Τρελλαίνεται” για μπιφτέκια και χωριάτικη η Μέρκελ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε