Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Εκατομμυριούχος serial killer: “Τους σκότωσα όλους” – Είχε ξεχάσει πως φορούσε μικρόφωνο

Εκατομμυριούχος serial killer: “Τους σκότωσα όλους” – Είχε ξεχάσει πως φορούσε μικρόφωνο

Μπορεί για χρόνια να είχε καταφέρει να πείσει τους πάντες για την αθωότητά του, αλλά τελικά τον πρόδωσε το μικρόφωνο.

Ο 71χρονος εκατομμυριούχος Robert Durst, γόνος των πλουσιότερων οικογενειών της Αμερικής, εμφανίστηκε σε σειρά του HBO για μυστηριώδεις θανάτους.

Στο ντοκιμαντέρ, ξεχνώντας ότι φορά μικρόφωνο, ομολόγησε “εγώ τους σκότωσα όλους” και συνελήφθη το Σάββατο μετά από ένταλμα που εκδόθηκε από τις αρχές του Λος Άντζελες.

Είχε ανακριθεί χωρίς να κατηγορηθεί για τους μυστήριους θανάτους της πρώτης συζύγου του Kathleen Durst το 1982 και ενός φίλου του το 2000.

Εισαγγελέας στο Λος Άντζελες είχε πρόσφατα ανοίξει τον φάκελο για τον μυστηριώδη θάνατο του φίλου του Susan Berman και προσπαθούσε να τον συνδέσει με την υπόθεση θανάτου της Kathleen Durst.

Σε τηλεφωνική συνέντευξη ο 71χρονος είχε πει ότι δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το ποιος σκότωσε τον Susan Berman ούτε και τι συνέβη στην πρώτη γυναίκα του.

Σε μια άλλη υπόθεση, αφότου συνελήφθη ενώ ζούσε στο Τέξας μεταμφιεσμένος σε γυναίκα, αθωώθηκε για φόνο το 2001 αφού έπεισε τους δικαστές πως πυροβόλησε ηλικιωμένο γείτονά του ενώ βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

Στο ντοκιμαντέρ του HBO “The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst” που προβλήθηκε την Κυριακή, ο 71χρονος ακούγεται να ομολογεί τις δολοφονίες.

Στη διάρκεια της συνέντευξης απέρριψε τις κατηγορίες εναντίον του. Κάποια στιγμή όμως θέλησε να πάει στην τουαλέτα.

Είχε ξεχάσει πως φορά ακόμα το μικρόφωνο. Στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται να ψιθυρίζει στον εαυτό του “τι στο διάολο έκανα; τους σκότωσα όλους φυσικά”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε