Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Συνελήφθησαν 28 νεαροί…ζιγκολό!

Συνελήφθησαν 28 νεαροί…ζιγκολό!
Σε παραλία του Μπαλί πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους σε τουρίστριες 28 ηλιοκαμένοι νεαροί….

 

Οι αρχές της Ινδονησίας συνέλαβαν 28 νεαρούς που περνούσαν τον καιρό τους σε παραλία του Μπαλί και πιστεύεται ότι πρόσφεραν επ’αμοιβή τις υπηρεσίες τους σε τουρίστριες.
 
Οι συλλήψεις αυτές έγιναν μετά την προβολή στο Ιντερνετ ντοκιμαντέρ με τίτλο “Cowboys in Paradise” που παρουσίαζε τα πορτρέτα των νεαρών οι οποίοι κερδίζουν χρήματα συνάπτοντας ερωτικές σχέσεις με τουρίστριες.
 
Το ντοκιμαντέρ του Αμίτ Βιρμάνι, συγγραφέα από την Σιγκαπούρη, παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα σε φεστιβάλ της Νότιας Κορέας.
 

“Συλλάβαμε 28 άντρες που θεωρούνται ύποπτοι ότι δούλευαν ως ζιγκολό. Είναι νέοι, όμορφοι, ηλιοκαμένοι. Οι περισσότεροι είναι σέρφερς”, δήλωσε ο Γκούστι Νγκουράχ Τρέσνα, επικεφαλής της ασφάλειας στην παραλία Κούτα.
 
“Τους ανακρίνουμε, αν κρίνουμε πως εμπλέκονται σε τέτοιες δραστηριότητες θα τους παραδώσουμε στην αστυνομία”, πρόσθεσε. “Είμαστε παρόντες στις παραλίες, έτσι μπορούμε να καθορίσουμε αν αυτοί οι άνθρωποι εκμεταλλεύονται τους ξένους”, επισήμανε.
 
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι νεαροί πλησιάζουν τουρίστριες στις παραλίες, κυρίως Γιαπωνέζες, και πληρώνονται για να τους κρατούν συντροφιά ή για τις “σεξουαλικές υπηρεσίες” που προσφέρουν.
 
Πάντως ο Τρέσνα δεν είπε ποιες κατηγορίες είναι δυνατόν να απαγγελθούν κατά των νεαρών αυτών, γιατί δύσκολα αποδεικνύεται πως κοστολογούσαν τις σεξουαλικές τους υπηρεσίες.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε