Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Συντριβή αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Μόσχας, 4 νεκροί (ΦΩΤΟ, VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Τραγωδία στο αεροδρόμιο Βνούνκοβο της Μόσχας, όταν αεροπλάνο τύπου Τουπόλεφ 204 συνετρίβη. Τέσσερις νεκροί και τουλάχιστον τέσσερις σοβαρά τραυματίες ο απολογισμός του δυστυχήματος.

Το επιβατικό τζετ της ρωσικής εταιρίας χαμηλού κόστους Red Wings επιχείρησε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Μόσχας αλλά για άγνωστο ακόμα λόγο βγήκε από τον διάδρομο προσγείωσης, κόπηκε σε τρία κομμάτια προτού καταλήξει σε γειτονικό αυτοκινητόδρομο και έπιασε φωτιά μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ, επικαλούμενο την αστυνομία και η ρωσική τηλεόραση.


Το τρίτο θύμα του αεροπορικού δυστυχήματος είναι μια 27χρονη γυναίκα, που άφησε την τελευταία της πνοή καθώς μεταφερόταν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax. Αργότερα, ανακοινώθηκε ένας ακόμη θάνατος. Άλλοι τέσσερις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.
ΦΩΤΟ REUTERS
Μετά το δυστύχημα, οι αρχές έκλεισαν τμήμα του αυτοκινητοδρόμου, ενώ όλες οι πτήσεις με προορισμό το Βνούκοβο μεταφέρθηκαν στα άλλα δύο αεροδρόμια της Μόσχας, Ντομοντέντοβο και Σερεμετιεβόι.
Φωτογραφία rt.com / twitter.com @peterkuznetsov
Το αεροσκάφος προερχόταν από την πόλη Παρντουμπίτσε της Τσεχίας και σύμφωνα με τους υπεύθυνους του αεροδρομίου Βνούκοβο στο μοιραίο αεροσκάφος βρίσκονταν μόνο μέλη του πληρώματος. Οι επιβαίνοντες ήταν τουλάχιστον οκτώ (ή 12 σύμφωνα με άλλες πηγές).
ΦΩΤΟ REUTERS
Φωτογραφία από rt.com
Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ διέταξε να σχηματιστεί ομάδα ειδικών για να διερευνήσει τα αίτια του δυστυχήματος.
ΦΩΤΟ REUTERS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους – Νεκροί και οι 22 επιβαίνοντες

Έξι νεκροί από σύγκρουση αεροπλάνων στη Γερμανία

Τραγωδία με αεροπλάνο που έπεσε πάνω σε σπίτια στο Κονγκό

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε