Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Συρία: Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου με 9 νεκρούς

Συρία: Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου με 9 νεκρούς

Εκατό άτομα τραυματίστηκαν απο την έκρηξη που έγινε το πρωί στην πόλη Ντέιρ αλ Ζορ της ανατολικής Συρίας. Η κρατική τηλεόραση έκανε λόγο για “τρομοκρατική επίθεση”.

Παγιδευμένο αυτοκίνητο που οδηγούσε καμικάζι ανατινάχτηκε σήμερα στην πόλη Ντέιρ αλ Ζορ της ανατολικής Συρίας, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση που έκανε λόγο για τρομοκρατική επίθεση.

“Ενας τρομοκράτης καμικάζι ανατίναξε παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο στη συνοικία Μασακέν Γάζι Αγιάς. Γειτονικά του σημείου της έκρηξης δημόσια και ιδιωτικά κτίρια υπεστησαν σοβαρές ζημιές”, επισήμανε το τηλεοπτικό δίκτιο Sana.

Η έκρηξη σημειώθηκε στη συνοικία Μασακέν Γάζι Αγιάς, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο.

Η οργάνωση Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επιβεβαίωσε την έκρηξη και πρόσθεσε πως σημειώθηκε κοντά σε αρχηγείο της υπηρεσίας πληροφοριών του στρατού και σε στρατιωτικό νοσοκομείο.

Νωρίτερα, η ίδια οργάνωση είχε ανακοινώσει πως συγκρούσεις ανάμεσα στον τακτικό στρατό και σε αντικαθεστωτικούς σημειώθηκαν στην επαρχία Ιντλίμπ, κοντά στα τουρκικά σύνορα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και να τραυματιστούν πέντε καθεστωτικοί στρατιώτες.

Διαβάστε

Συρία: Τον βασάνισαν και τον καταδίκασαν σε θάνατο επειδή ήταν αντικαθεστωτικός

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε