Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Τα γεγονότα της χρονιάς σε… Lego!

Ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια όλων των παιδιών, τουλάχιστον αυτών που μεγάλωναν φυσιολογικά πριν από καμια δεκαριά χρόνια, τα Lego φτιάχνουν μερικά από τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς
Τα μέλη του Flickr της LEGO κατάφεραν να αναπαραστήσουν χρησιμοποιώντας τα γνωστά τουβλάκια μερικά από τα γεγονότα της χρονιάς. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.
Απρίλιος 2011: Χιλιάδες κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από το Μπάκιγχαμ για να δει το πρώτο φιλί του Ουίλιαμ και της Κέιτ.
 

Μάιος 2011: Ο Πρόεδρος Ομπάμα και η ομάδα εθνικής ασφάλειας παρακολουθούν τις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό του μπιν Λάντεν.

Ιούνιος 2011: Επίσημη επίσκεψη της Άγκελα Μέρκελ στην Ουάσιγκτον. Από την συνάντηση της στον Λευκό Οίκο με τον Μπαρακ Ομπάμα.

Ιούλιος 2011: Ο Ρούπερτ Μέρντοχ γλύτωσε το “γιαούρτωμα” χάρη στη “σωτήρια” παρέμβαση της συζύγου του Γουέντι Ντένγκ
 

Αυγουστος 2011: Διαδηλωτές συγκρούονται με την αστυνομία στο Λονδίνο, στο Μπέρμιγχαμ και στο Μάντσεστερ. Πολλά καταστήματα λεηλατούνται.

 

 
Σεπτέμβριος 2011: Διαδηλωτές του κινήματος Occupy Wall Street κατασκηνώνουν στο πάρκο Ζουκότι της Νέας Υόρκης.

Οκτώβριος 2011: Οι ταραχές μεταξύ των δυνάμεων του Καντάφι και των αντιφρονούντων συνεχίζονται στην Λιβύη. Το αποτέλεσμα είναι η δολοφονία του Λίβυου ηγέτη.
 

Νοέμβριος 2011: Ένας αστυνομικός ρίχνει σπρέι πιπεριού στο στόμα διαδηλώτριας στην Καλιφόρνια, ξεσηκώνοντας μεγάλες αντιδράσεις.

 
Νοέμβριος 2011: Ένα γιγάντιο χριστουγεννιάτικο δέντρο από LEGO στήνεται στο Λονδίνο
 

 
Νοέμβριος 2011: 11/11/11. Τελικά δεν ήρθε το τέλος του κόσμου
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε