Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Τα Οσκαρ χρειάζονται λίφτινγκ

Όσκαρ 2018

 Δεν θα έχετε ξαναδεί τελετή Οσκαρ σαν και αυτή, ισχυρίζονται οι διοργανωτές της 82ης τελετής το βράδυ της Κυριακής

 που θα μεταδοθεί σε όλον τον κόσμο.

Αν και τα Οσκαρ θεωρούνται το απόλυτο θέαμα, όλο και λιγότεροι θεατές τα παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια κυρίως λόγω της υπερβολικής παρουσίασής τους και του εσωτερικισμού των ταινιών που είναι υποψήφιες.

Φέτος όμως τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά, υποστηρίζει ο παραγωγός Μπιλ Μεκάνικ που υπόσχεται κάτι “καταπληκτικό και όχι απλά καλό” ένα σόου “διασκεδαστικό, αστείο και συναισθηματικό”.

Ακόμα και το σκηνικό του Κόντακ Θίατερ θα είναι τελείως πρωτοποριακό με τους ηθοποιούς να εμφανίζονται από διαφορετικά σημεία, ακόμα και μέσα από οθόνες.

Οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι ο Στιβ Μάρτιν και ο Αλεκ Μπόλντγουιν, αλλά στην παρουσίαση θα συμμετέχουν και πολλοί νεαροί σταρ, όπως η Μάιλι Σάιρους, ο Ζακ Εφρον, ο Τέιλορ Λότνερ και η Κρίστεν Στιούαρτ.

 Φυσικά δεν θα λείψουν και τα μεγάλα ονόματα, όπως η Κέιτ Γουίνσλετ, η Πενέλοπε Κρουζ και ο Σον Πεν.

    Τέλος, οι οργανωτές ετοιμάζουν μια έκπληξη για τους θεατές με το σετ των Οσκαρ που θα μπορούν να κατεβάζουν από την ιστοσελίδα http://www.oscars.org/partykit, και θα περιλαμβάνει ψηφοδέλτια, βίντεο και συνταγές για τα απαραίτητα φαγητά, γλυκά και ποτά με θέμα διάσημες ταινίες.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε