Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τα βαμπίρ θα… φάνε Χρυσά Βατόμουρα

Τα βαμπίρ θα… φάνε Χρυσά Βατόμουρα

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Χρυσά Βατόμουρα, με την ταινία “The Twilight Saga: Breaking Dawn- Part 2” (“Το Λυκόφως:Χαραυγή-Μέρος 2”) να είναι φαβορί για τα βραβεία… αποτυχίας.

Στα “αντιβραβεία” των Όσκαρ, που απονέμονται κάθε χρόνο στις χειρότερες ταινίες και τις χειρότερες ερμηνείες ηθοποιών, το δεύτερο μέρος του Twilight συγκέντρωσε έντεκα υποψηφιότητες, ενώ η κωμωδία του Άνταμ Σάντλερ, “That’s My Boy” (“Μπράβο Αγόρι Μου”), συγκέντρωσε οκτώ.

Πολλές υποψηφιότητες συγκέντρωσε και ο σκηνοθέτης, ηθοποιός και σεναριογράφος Τάιλερ Πέρι, μεταξύ των οποίων και για τον χειρότερο ηθοποιό στην ταινία “Madea’s Witness Protection”.
    
Δύο υποψηφιότητες για βραβείο χειρότερου ηθοποιού για τις ταινίες “Ghost Rider 2: Spirit of Vengeance” και “Seeking Justice” συγκέντρωσε ο Νίκολας Κέιτζ, μία ο Έντι Μέρφι για το “A Thousand Words”, ο Ρόμπερτ Πάτινσον για τον ρόλο του βαμπίρ Εντουαρντ Κάλεν στο “Twilight” και οι Σάντλερ και Πέρι.
   
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Μπάρμπρα Στρέιζαντ κέρδισε μία υποψηφιότητα για χειρότερη ηθοποιός στην κωμωδία “Guilt Trip”, ενώ η νεαρή Κρίστεν Στιούαρτ προτάθηκε για βραβείο στην ίδια κατηγορία για το “Λυκόφως” και το “Η Χιονάτη και ο Κυνηγός” και η Κάθριν Χέιγκλ για το “One for the Money” και η Μίλα Γιόβοβιτς για το “Resident Evil: Retribution”.
Η φετινή τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την παραμονή τελετής των Όσκαρ στις 23 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε