Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τα βρήκε με την εφορία ο “κροκοδειλάκιας”

Τα βρήκε με την εφορία ο “κροκοδειλάκιας”

Ύστερα από οκτάχρονο αιματηρό πόλεμο, Ο Αυστραλός ηθοποιός Πολ Χόγκαν και η αυστραλιανή εφορία, κατάφεραν να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να τα βρουν.

Όλα έγιναν υπό άκρα μυστικότητα και βασικός όρος της συμφωνίας είναι να μην αποκαλυφθεί το ποσό που τελικά θα πληρώσει στην εφορία ο Αυστραλός ηθοποιός, που χρόνια τώρα μένει στο Λος ‘Αντζελες.

Μαζί του, είχε κατηγορηθεί για φορορδιαφυγή και ο συνεργάτης του, καλλιτεχνικός διευθυντής Τζον Κορνέλ. Είχαν γίνει ο στόχος της εφορίας στο σκληρό κυνηγητό για τα 423 εκατ. δολάρια, που υπολόγιζε ότι είχαν διαφύγει στο εξωτερικό για «ξέπλυμα».

Η εφορία απαιτούσε από το δίδυμο 150 εκατ. δολάρια για οφειλόμενους φόρους, τόκους και ποινές, σκάβοντας και χτενίζοντας μια περίοδο 30 χρόνων.

Ο Χόγκαν δήλωσε ευτυχής που «όλα τελείωσαν επιτέλους και δεν είναι υποχρεωμένος να μιλά συνέχεια για το ίδιο θέμα».

Υπενθυμίζεται ότι ο 72χρονος σήμερα Χόγκαν πούλησε τελευταία το μέγαρο που έμενε, στο Μάλιμπου του Λος ‘Αντζελες, και που το είχε κάνει φύλλο και φτερό η εφορία για να βρει πόσα είχε επενδύσει εκεί ο Χόγκαν, όχι μόνο σε τούβλα, αλλά σε έργα τέχνης, πισίνες και χλιδή πέραν κάθε φαντασίας.

Όσο για τον συνεργάτη και συγκατηγορούμενό του, Τζον Κορνέλ, λέγεται ότι κι εκείνος «έκοψε» την πελώρια έκταση στο περίφημο Byron Bay -που ήταν το μέγαρό του και έμενε με τη γυναίκα του, τη γνωστή ηθοποιό, Ντελβίν Ντελάνι- σε οικόπεδα για να τα πουλήσει.

Βλέποντας, λοιπόν, τέτοιες κινήσεις η εφορία, προτίμησε, ως φαίνεται, να συμβιβαστεί και να σκεφτεί «κάλλιο πέντε και στο χέρι, παρά δέκα και καρτέρει».

Διαβάστε επίσης :

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε