Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ταινία μικρού μήκους για δύο ομοφυλόφιλα αγόρια. Ξεπέρασε τις 20 εκατ. προβολές και συνεχίζει…

Ταινία μικρού μήκους για δύο ομοφυλόφιλα αγόρια. Ξεπέρασε τις 20 εκατ. προβολές και συνεχίζει…

Από τις ελάχιστες animated ταινίες μικρού μήκους που θίγει τα πρώτα “σκιρτήματα” του έρωτα ανάμεσα σε δύο αγόρια. Η ταινία άλλους συγκινεί και άλλους διχάζει.

Η ταινία μικρού μήκους «In a Heartbeat» από τους δημιουργούς Beth Davis και Esteban Bravo, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Η animated ταινία παρουσιάζει τον ενθουσιασμό του πρώτου έρωτα με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Οι δημιουργοί ζήτησαν από τον κόσμο να τους χρηματοδοτήσει με σκοπό να αποτυπώσουν στην μικρή οθόνη μία ιστορία για ένα αγόρι που ανακαλύπτει πως τον ελκύει ένα άλλο αγόρι της ηλικίας του. Στον ιστότοπο χρηματοδότησης του Kickstarter ζήτησαν το ποσό των 3.000 δολαρίων από τον κόσμο και τελικά συγκεντρώθηκε ποσό μεγαλύτερο κατά 11.000 δολάρια.

Η τεσσάρων λεπτών ταινία δεν περιέχει καθόλου διαλόγους και μέσα από εικόνες βλέπει τα πρώτα βήματα ανάμεσα στα δύο αγόρια που ακόμα δεν είναι έτοιμα να εκδηλώσουν την αμοιβαία έλξη τους. «Το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι ένα ζήτημα που δεν έχει εξερευνηθεί ευρέως στο computer animation. Θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα της αγάπης και της αποδοχής σε όλα τα παιδιά και τους νέους ανθρώπους που παλεύουν να αναγνωρίσουν την LGBT+ ταυτότητά τους, όπως ακριβώς και ο Sherwin. Υπάρχει ανάγκη για μέσα που ασχολούνται με θέματα της LGBT+ κοινότητας με έναν θετικό και εύθυμο τρόπο», λένε οι ίδιοι.

Τα σχόλια φτάνουν περίπου τα 200.000 χιλιάδες σε μόλις 8 μέρες από την πρώτη μέρα ανάρτηση του βίντεο στο Youtube. Οι απόψεις διίστανται με τον κόσμο μία να ενθαρρύνει το πρότζεκτ και μία να μη μπορεί να το δεχτεί…

Δείτε το:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις