Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τέσσερις μέρες στην ουρά για ένα εισιτήριο συναυλίας!

Τέσσερις μέρες στην ουρά για ένα εισιτήριο συναυλίας!

Η πώληση ξεκίνησε την Παρασκευή αλλα οι θαυμαστές της Lady Gaga περίμεναν υπομονετικά απο τη Δευτέρα!

Εξοπλισμένοι με καρέκλες και πολλή υπομονή, εκατοντάδες λάτρεις της ποπ σταρ Lady Gaga περίμεναν έως και τέσσερις ημέρες στην ουρά για να αγοράσουν ένα εισιτήριο για τη συναυλία που θα δώσει η διάσημη τραγουδίστρια στο Ριο ντε Ζανέιρο τον Νοέμβριο.

Η πώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής στο Σίτιμπανκ Χολ, στη συνοικία Μπάρα ντα Τιζούκα, αλλά οι νέοι είχαν σχηματίσει ουρά ήδη από την Δευτέρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα G1 του καναλιού Globo.

“Πήρα ρούχα και μια οδοντόβουρτσα γιατί ήξερα ότι θα έμενα εδώ από την Δευτέρα”, δήλωσε μια νεαρή δασκάλα, η Ζοϊσελέν Ντουάρτε. Για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια όταν θα άνοιγαν τα γκισέ μια φοιτήτρια, η Λαρίσα Μαμέντ, είχε αναλάβει να συντάξει μια λίστα με όσους βρίσκονταν ήδη μπροστά της στην ουρά. “Υπάρχουν 190 ονόματα, όμως δεν θα παρουσιαστεί πρόβλημα”, είπε.

Η Lady Gaga θα δώσει δύο συναυλίες στη Βραζιλία, μία στις 9 Νοεμβρίου στο Ρίο και άλλη μία δύο ημέρες αργότερα στο στάδιο Μορούμπι του Σάο Πάουλο. Για τη συναυλία του Ρίο διατίθενται 90.000 εισιτήρια σε τιμές που κυμαίνονται από 90 έως 375 δολάρια.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε