Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

“Θα παντρευτώ κι ας έχω μόνο τρείς μήνες ζωής”

Το ζευγάρι στη νυφική σουίτα στο ξενοδοχείο όπου θα τελέσουν τον γάμο τους

Μια απίστευτα συγκινητική ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας στην Βρετανία. ‘Ενα 22χρονο κορίτσι με μόνο τρείς μήνες ζωής αποφάσισε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα έστω και αν θα το ζήσει μόνο για λίγο.

Οπως γράφει η Daily Mail , η Kirsty Ferris, 22 ετών θα παντρευτεί σε έναν γάμο βγαλμένο από τα παραμύθια τον αγαπημένο της Richard Bare.

Οι γιατροί ήταν ξεκάθαροι: “Ζείς με δανεικό χρόνο”, της είπαν.

H Kirsty διαγνώσθηκε με καρκίνο πριν από 12 μήνες. Είχε αφόρητους πόνους στην πλάτη και μια μαγνητική αποκάλυψε οτι έχει καρκίνο στους νεφρούς στο τελικό στάδιο.

Η Kirsty αποφάσισε να μην το “βάλει κάτω”. Μέσα σε λίγες ώρες αρραβωνιάστηκε τον καλό της αφού εκείνος της είχε κάνει πρόταση γάμου έξω από το νοσοκομείο.

Το ζευγάρι θα παντρευτεί αυτή την εβδομάδα. Ο γάμος θα είναι παραμυθένιος, έτσι ακριβώς όπως η Kirsty τον ονειρευόταν από μικρό παιδί.

“Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Αυτό που με στενοχωρεί, είναι οτι θ’ αφήσω πίσω μου πολλούς αγαπημένους μου ανθρώπους. Θα ήθελα να έχω ένα μαγικό ραβδί να διώξω μακριά τον καρκίνο”, λέει η 22χρονη Kirsty.

Η Kirsty περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σε ένα αναπηρικό καροτσάκι αφού οι πόνοι είναι αφόρητοι και οι θεραπείες βαριές. Ωστόσο φέρεται αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος. Ν’ ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας δίπλα στον αγαπημένο της και να περάσει υπέροχα την ημέρα του γάμου της.

Το ζευγάρι θα παντρευτεί στο ξενοδοχείο Astor στο Plymouth. Ο ιδιοκτήτης του  αποφάσισε να τους κάνει δώρο τα πάντα, από την δεξίωση μέχρι τη νυφική σουίτα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε