Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Θάνατος Paul Walker: Η κόρη του σε διακανονισμό με την Porsche

Paul Walker

Ήταν πριν από δύο χρόνια που η οικογένεια και οι θαυμαστές του Paul Walker βυθίστηκαν στο πένθος μετά τον τραγικό θάνατο του 40χρονου ηθοποιού.

Η Πόρσε στην οποία επέβαινε ο ηθοποιός Paul Walker καρφώθηκε σε κολόνα και τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο Roger Rodas είχε χάσει τον έλεγχο, με τους δύο άντρες να βρίσκουν φριχτό θάνατο.

Από την ιατροδικαστική έκθεση προέκυψε ότι ο Paul Walker πέθανε από τα τραύματα στο τροχαίο και κάηκε όταν η Πόρσε πήρε φωτιά. Η κόρη του Meadow είχε καταθέσει αγωγή σε βάρος της Πόρσε. Αυτό λόγω του ότι η Carrera GT έχει “ιστορικό αστάθειας” και αναφορών για μηχανικά θέματα.

Πιστεύεται ότι ένα λάθος στον μηχανισμό της ζώνης ασφαλείας δεν επέτρεψε στον Paul Walker να βγει από τη μοιραία Πόρσε. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, η Meadow και η Πόρσε κατέληξαν σε διακανονισμό με τους όρους να είναι εμπιστευτικοί.

Η Πόρσε για τον θάνατο του Paul Walker

Το 2015 η Πόρσε είχε εμφανιστεί προκλητική ως προς το μοιραίο τροχαίο. “Οι κίνδυνοι και το ρίσκο ήταν προφανείς και γνωστοί στον Paul Walker. Επέλεξε να θέσει τον εαυτό του σε τέτοιους κινδύνους, αναλαμβάνοντας έτσι όλα τα ρίσκα που συνεπάγεται η χρήση του οχήματος”.

Το γερμανικό brand είχε αναφέρει επίσης ότι το εν λόγω αυτοκίνητο είχε “πειραχθεί”, πως δεν του γινόταν καλή χρήση και πως δεν ήταν καλά διατηρημένο. Πιστεύεται ότι η Meadow πήρε 10,1 εκατομμύρια δολάρια από την περιουσία του Roger Rodas μετά από διακανονισμό το 2016.

“Το ποσό που δόθηκε από την περιουσία του Roger Rodas σε καταπίστευμα στην Meadow Walker καλύπτει μόνο ένα μέρος από αυτά που θα κέρδιζε ο πατέρας της ως διεθνής κινηματογραφικός αστέρας αν δεν είχε πεθάνει”, ήταν η ανακοίνωση που είχε εκδόσει τότε ο δικηγόρος της.

Πηγή: Ladbible

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις