Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

“Θαύμα του πάπα Ιωάννη Παύλου Β’ ο θάνατος μπιν Λάντεν”!

Ο πρόεδρος του Περού Άλαν Γκαρσία. ΦΩΤΟ REUTERS
Ο πρόεδρος του Περού Άλαν Γκαρσία. ΦΩΤΟ REUTERS
Ότι και να πει κανείς σίγουρα είναι λίγο όμως φαίνεται πως η τρέλα δεν πάει στα βουνά. Και κάτι ανάλογο συμβαίνει με τα όσα ακούγονται μετά τον θάνατο μπιν Λάντεν
Ο πρόεδρος του Περού, Άλαν Γκαρσία, τη Δευτέρα, εξέφρασε την ανακούφισή του για το θάνατο του ηγέτη της Αλ Κάϊντα Οσάμα μπιν Λάντεν, χαρακτηρίζοντας την εξέλιξη ως το πρώτο θαύμα του προηγούμενου πάπα Ιωάννη Παύλου του 2ου.
 
” Το πρώτο του θαύμα ήταν που εξάλειψε από τη Γη τη διαβολική ενσάρκωση της εγκληματικότητας, του κακού και του μίσους “, δήλωσε ο Γκαρσία κατά τη διάρκεια ομιλίας στην πόλη Κούσκο.
 
Την Κυριακή στη Ρώμη ο πάπας Ιωάννης Παύλος ο 2ος (1978-2005), ανακηρύχτηκε Άγιος από την Καθολική εκκλησία. Ο πρόεδρος του Περού Γκαρσία προφανώς συνέδεσε το γεγονός με την εκτέλεση την ίδια μέρα του Λάντεν από τους Αμερικανούς καταδρομείς στο κρησφύγετο του στο Πακιστάν.
 
Ο Γκαρσία δεν παρέλειψε να συγχαρεί και δημόσια τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα για τη επιτυχημένη στρατιωτική επιχείρηση που οδήγησε στην εξόντωση του Οσάμα μπιν Λάντεν.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε