Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Θρίλερ με τη δολοφονία εκατομμυριούχου: Πυρίτιδα στα χέρια της νυν ενώ τον σκότωσε η ζηλιάρα πρώην

Η Mayka Kukucova
Η Mayka Kukucova

Περίεργη τροπή παίρνει η υπόθεση δολοφονίας του Βρετανού εκατομμυριούχου Andy Bush που φέρεται να σκότωσε η ζηλιάρα πρώην φίλη του.

H 22χρονη φίλη του Maria Korotaeva είχε καταθέσει στις αρχές πως ήταν έξω από το εξοχικό του Andy Bush όταν τον πυροβόλησε η πρώην ερωμένη του Mayka Kukucova.


Η όμορφη Ρωσίδα έφυγε από την Costa del Sol βίλα για να τους αφήσει να μιλήσουν με την 25χρονη πρώην του Mayka Kukucova.

Μετά από τον βαλλιστικό έλεγχο των αρχών προέκυψε πως βρέθηκαν υπολείμματα πυρίτιδας τόσο στα χέρια της 22χρονης Maria Korotaeva όσο και στα χέρια της 25χρονης πρώην φίλης του.

Η ανακάλυψη έρχεται να δώσει νέα τροπή στις έρευνες, με την 25χρονη Mayka Kukucova να κρατείται στη φυλακή για τη δολοφονία της 5ης Απριλίου του 2014.

Πηγή: Dailymail

Μιλώντας από την Τενερίφη όπου πλέον ζει, η 22χρονη σημείωσε πως από την αρχή είπε την αλήθεια.

“Ήμουν έξω από το σπίτι όταν πυροβολήθηκε ο Andy. Η αστυνομία και οι πυροσβέστες δεν με άφησαν να μπω στην ιδιοκτησία όταν έφτασαν, οπότε είμαι έκπληκτη που βρέθηκαν ίχνη πυροβολισμού στα χέρια μου.

Δεν βγάζει νόημα. Φοβάμαι ότι η υπερασπιστική γραμμή της Kukucova θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει το στοιχείο προς όφελός της. Ελπίζω μόνο ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη”, σημείωσε.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε