Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Θρίλερ με την υγεία του Ερντογάν – «Δεν έχει καρκίνο, είναι καλά» λένε τα ΜΜΕ

ΦΩΤΟ REUTERS

Η κατάσταση της υγείας του Τούρκου πρωθυπουργού, που παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, συνεχίζει να είναι το μοναδικό θέμα συζήτησης στην Τουρκία.

«Δεν έχει πρόβλημα υγείας, όλες οι εξετάσεις ήταν καθαρές» είναι ο τίτλος της εφημερίδας Vatan, η οποία κάνει αναφορά στις δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας Αμντουλάχ Γκιούλ σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Ερντογάν. (Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert).

Σύμφωνα με τον Γκιούλ, η επέμβαση του Ερντογάν δεν ήταν σοβαρή, αλλά έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους. «Δεν υπάρχει γιατρός στο σπίτι του πρωθυπουργού. Του είπα να μην βιαστεί. Είναι απολύτως φυσιολογικό κάποιος που έχει εγχειριστεί να ξεκουραστεί για λίγο», είπε.

Από πλευράς κυβέρνησης, όμως, δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση σχετικά με την υγεία του Τούρκου πρωθυπουργού.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εγχειρίστηκαν και του αφαιρέθηκαν πολύποδες από το έντερο, αλλά σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ δεν βρέθηκε κανένα ίχνος καρκίνου.

Γιατρός που ήταν παρών στο χειρουργείο είπε ότι κατά την επέμβαση αφαιρέθηκαν πολύποδες. «Ήταν μεγάλοι αλλά καλοήθεις», είπε ο καθηγητής Μεχμέτ Φουζούν. «Αν δεν τους αφαιρούσαμε θα εξελίσσονταν σε σοβαρή ασθένεια μέσα στα επόμενα τρία με πέντε χρόνια», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί ο Ερντογάν έχει να βγει μέρες απο το σπίτι του;

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε