Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Θρήνος για 19χρονο! Πήρε πρώτη φορά ναρκωτικά και πέθανε

πέθανε από ναρκωτικά

Συντετριμμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι του 19χρονου Michael Trueman μετά τον ξαφνικό χαμό του. Πήρε MDMA σε κλαμπ, κατέρρευσε και πέθανε.

Ο Michael Trueman δεν είχε πάρει ποτέ ναρκωτικά. Μέχρι τη μοιραία νύχτα που πήρε MDMA σε πάρτι για το Halloween στο Μπέρμιγχαμ την Κυριακή. Βρέθηκε σε άθλια κατάσταση από το προσωπικό του μαγαζιού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πέθανε την επόμενη νύχτα.

Ο 19χρονος, όπως έγινε γνωστό στην ακροαματική διαδικασία, πήρε για πρώτη φορά το MDMA. “Πήγε στο πάρτι με φίλους που είπαν στις αρχές ότι δεν είχε ξαναπάρει ναρκωτικά. Ήταν στην τουαλέτα και όταν γύρισε η συμπεριφορά του είχε αλλάξει. Τον περιέγραψαν ασταθή. Είπε ότι είχε πάρει MDMA και πέθανε σε λιγότερες από 24 ώρες στο νοσοκομείο”.

“Έσβησε” από τα ναρκωτικά

“Τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου ο κόσμος έχασε ένα από τα καλύτερα παιδιά. Ο Michael Trueman πέθανε στην τρυφερή ηλικία των 19 ετών. Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εκφράσουν το πόσο τέλειος ήταν.

Άφησε μεγάλο κενό στις ζωές μας που δεν θα γεμίσει ποτέ. Έφυγε από κοντά μας σε πολύ μικρή ηλικία. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο συντετριμμένοι είναι οι γονείς και η οικογένειά του. Κανένας γονιός δεν φαντάζεται ότι θα κηδέψει το παιδί του”, τονίζεται σε ανακοίνωση.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις