Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Θρήνος για τη Heather! Τη σκότωσε και αυτοκτόνησε – Το σπαρακτικό μήνυμα του πρώην

Θρήνος για τη Heather! Τη σκότωσε και αυτοκτόνησε – Το σπαρακτικό μήνυμα του πρώην

Δεν μπορεί να πιστέψει τα τραγικά νέα ο Clay Caruso. Ο σύντροφος της πρώην κοπέλας του Heather Campbell τη σκότωσε και αυτοκόνησε.

Συγκλονισμένος από τη δολοφονία της πρώην κοπέλας του Heather Campbell. Ο Clay Caruso μίλησε για την “αληθινή του αγάπη”. Η Heather και ο Clay ήταν μαζί για 8 χρόνια. Χώρισαν το 2016, με τον Clay να μην μπορεί να διαχειριστεί τα τραγικά νέα. “Τα νέα με έχουν διαλύσει. Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ. Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι να την προστατεύσω. Εύχομαι να μην την είχα αφήσει να φύγει”.

Οι αρχές έφτασαν στο διαμέρισμα της άτυχης 22χρονης φοιτήτριας τα ξημέρωματα της Κυριακής. Βρήκαν τον 25χρονο Lafferty και την Campbell νεκρούς. Οι ερευνητές πιστεύουν πως τη σκότωσε, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Columbus δήλωσε ότι το περιστατικό δεν ήταν τυχαίο. “Ήταν ο σύντροφός της ή δυνητικά αυτός που θα γινόταν πρώην της”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν φαντάζονταν το τραγικό φινάλε

Ο Caruso σημειώνει πως η Campbell σπάνια του μιλούσε για τον Lafferty. Είχε μάθει από κοινούς τους φίλους πως ο πεζοναύτης ήταν καταθλιπτικός. Θα έφευγε στη δουλειά για εβδομάδες και είχε πολύ λίγους φίλους στην περιοχή.

“Οι καλοί της φίλοι και άνθρωποι που ήταν πραγματικά κοντά της έλεγαν ότι έχει κατάθλιψη αλλά ποτέ δεν φαντάζονταν να συμβεί αυτό. Θα είχαν κάνει κάτι να το σταματήσουν”.

Ο Caruso και η Campbell άρχισαν να βγαίνουν από τα 12 τους χρόνια. Χώριζαν και τα έβρισκαν για χρόνια μέχρι που χώρισαν οριστικά το 2016. Χρονιά που ο Caruso πήγε στο Πολεμικό Ναυτικό.

“Απλά είχαμε δώσει χρόνο στους εαυτούς μας να βρούμε τι μας κάνει χαρούμενους” σημείωσε για τον χωρισμό. “Σε όποια φάση και αν βρισκόταν η σχέση μας, είτε ήμασταν μαζί είτε όχι, αν κάτι μου πήγαινε στραβά ήταν πάντα εκεί για μένα”.

Η γιαγιά της 22χρονης φοιτήτριας δήλωσε πως η Heather και ο Lafferty είχαν νοικιάσει μαζί το διαμέρισμα μετά από 8 μήνες σχέσης. “Φαινόταν να τον λατρεύει και να τη λατρεύει και εκείνος. Είχε έρθει και είχε γνωρίσει τα περισσότερα μέλη της οικογένειας. Άρεσε πολύ σε όλους. Είχε μια πολύ καλή δουλειά. Φαίνονταν να κάνουν σχέδια για το μέλλον”.

Ήταν η καλύτερη φίλη της Heather που κάλεσε ταραγμένη τις αρχές όταν βρήκε το ζευγάρι νεκρό. “Μπήκα στο σπίτι της καλύτερής μου φίλης. Είναι πεσμένη με το αγόρι της στο πάτωμα της κουζίνας και αιμορραγούν” είπε στις αρχές.

“Ήταν πάντα χαρούμενη. Θεωρούνταν καλύτερη φίλη ίσως από χιλιάδες ανθρώπους. Αν πηγαίναμε κάπου και γνωρίζαμε νέους ανθρώπους μπορούσε να μιλήσει με όλους”, δήλωσε ο Caruso.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις