Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Θύμα απαγωγής από την ίδια της την μάνα!

26 χρόνια η ίδια της η μάνα, της έκρυβε την αλήθεια. 26 χρόνια ήταν μια άλλη γυναίκα από αυτή που νόμιζε….

Λίγες μέρες πριν περάσει την πόρτα της εκκλησίας η 32χρονη Μελίσσα Ριντ από τις ΗΠΑ, έμαθε με τον πιο παράξενο τρόπο την σκληρή αλήθεια για 26 χρόνια η μητέρα της έκρυβε.
 
Η Μελίσσα πήγε την προηγούμενη εβδομάδα στο Δημαρχείο της πόλη της για να πάρει την άδεια γάμου που χρειαζόταν. Όταν λοιπόν οι υπεύθυνοι της ανακοίνωσαν ότι δεν μπορούσαν να της δώσουν άδεια γάμου επειδή το πραγματικό της όνομα ήταν Εύα Φίντλερ και όχι Μελίσσα Ριντ, η 32χρονη έμεινε άφωνη.
 
Οι αρχές κάλεσαν αμέσως την μητέρα της στο τμήμα. Μετά από πολλές ώρες ανάκρισης, η Ντέμπι Ριντ, στην πραγματικότητα Νάνσι Φίντλερ, ομολόγησε τα πάντα.

 
Η Ντέμπι είχε απαγάγει την κόρη της το 1984, κατά τη διάρκεια μιας δικαστικής διαμάχης που είχε με τον πρώην σύζυγό της για την κηδεμονία του παιδιού τους, της Μελίσσα .
 
Η Debbie δεν ήθελε η κόρη της να έχει καμία επαφή με τον πατέρα της που ζητούσε το δικαιώμα να βλέπει το παιδί του τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Το 1984 πήγε τη γυναίκα του στα δικαστήρια με την κατηγορία ότι του απαγορεύει να δει την κόρη του.
 
Από την πλευρά της εκείνη τον κατηγορούσε για βίαιη συμπεριφορά.
 
Ένα πρωί η Ντέμπι μάζεψε όλα της τα πράγματα, πήρε την κόρη της και εξαφανίστηκε από το New Jersey.
 
Από τότε μητέρα και κόρη άλλαζαν συχνά ονόματα και διεύθυνση κατοικίας.
 
Η Μελίσσα στην πραγματικότητα ήταν ένα φάντασμα για το κράτος αφού ουσιαστικά δεν ήταν εγγεγραμμένη πουθενά.
Οι αρχές πιστεύουν ότι η 32χρονη σήμερα Μελίσσα, δεν γίνεται να μην γνώριζε τίποτα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν την θεωρούν το θύμα της υπόθεσης.
 
Μετά από 26 ολόκληρα χρόνια, η Μελίσσα μίλησε ξανά με τον πατέρα της. Όπως όμως αποκάλυψε ο πατέρας της, κ. Φίλντερ, σε τοπικό site, η συζήτηση ήταν απογοητευτική.
 
«Η Μελίσσα προσπαθεί να προστατέψει τη μητέρα της και φαίνεται σαν να μην θέλει να έχει καμία επικοινωνία μαζί μου», είπε απογοητευμένος ο 62χρονος πατέρας.
 
Τώρα το θέμα θα πάει και πάλι στα δικαστήρια και η 32χρονη περιμένει την απόφαση για να προχωρήσει πλέον τη δική της κανονική και πραγματική ζωή.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε