Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι άσεμνο έκαναν ο Harry και η Pippa στο γάμο; Δείτε ΦΩΤΟ

Το χέρι του στα οπίσθιά της, εκείνη να βγαίνει από το δωμάτιο του φορώντας μόνο το σακάκι του. Ο πρίγκιπας Χάρι και η αδερφή της δούκισσας του Κέμπριτζ επιβεβαιώνουν τις φήμες;

Αν δει κάνεις τις φωτογραφίες της Alison Jackson η απάντηση που θα δώσει θα είναι καταφατική! Ναι, ο πρίγκιπας και η Πίππα επιβεβαιώνουν τις φήμες που τους θέλουν να έλκονται ερωτικά ο ένας από τον άλλο και να μη μένουν… εκεί.


Άλλωστε, ο… μύθος λέει ότι εκείνος καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής του γάμου του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλτον, ο Χάρι αποκαλούσε την Πίππα «κομάντο» γιατί εκείνη δε φορούσε εσώρουχα κάτω από το λευκό της φόρεμα.

Οι φωτογραφίες, λοιπόν, δείχνουν τον Χάρι να χορεύει συνεχώς με την Πίππα, να βάζει το χέρι του στα οπίσθιά της. Εκείνη τον ταΐζει, ενώ βγαίνει από το δωμάτιό του, φορώντας μόνο το πάνω μέρος της στολής του, μετά από μια βραδιά πάθος.



Μόνο που τίποτα απ’ όλα αυτά δεν είναι αλήθεια! Η Alison Jackson φημίζεται για τις σατιρικές της φωτογραφίες. Και «επιστράτευσε» σωσίες για να παίζουν τους ρόλους του πρίγκιπα και της… αγαπημένης του.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

”Λιώνει” για την Pippa ο Harry – Δείτε φωτο

Tα…οπίσθια της Pippa είναι η αιτία που αυτό το εσώρουχο έχει γίνει ανάρπαστο!

‘Ολες θέλουν οπίσθια σαν της Πίππα!

Ξεσάλωσε η Pippa! Δείτε φωτογραφίες

Pippa Middleton: “Καυτά” φιλιά με τον αγαπημένο της έξω από ξενοδοχείο!

Που πας ξεβράκωτη στο γάμο βρε Pippa Commando;

Tο εσώρουχο της Pippa σε… κοινή θέα! Δες φωτογραφίες

Pippa solo – εμπλοκή με τον αγαπημένο της; Φωτο

Κολλημένοι με την Pippa

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε