Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Το 7χρονο κοριτσάκι που γλίτωσε από το μακελειό στις Άλπεις ξύπνησε από το κώμα

Το 7χρονο κοριτσάκι που γλίτωσε από το μακελειό στις Άλπεις ξύπνησε από το κώμα

Το επτάχρονο κοριτσάκι από τη Βρετανία που επιβίωσε από μια επίθεση με όπλο στις γαλλικές Άλπεις την περασμένη εβδομάδα, κατά την οποία ο πατέρας και η μητέρα της σκοτώθηκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους, έχει βγει από το κώμα και θα ανακριθεί από την αστυνομία μόλις μπορέσει, ανέφερε σήμερα η γαλλική εισαγγελία.

Η γαλλική και η βρετανική αστυνομία συνέχισαν την έρευνά τους στο σπίτι της οικογένειας του Σάαντ αλ-Χίλι, του βρετανού, ιρακινής καταγωγής, οδηγού του αυτοκινήτου, ο οποίος πυροβολήθηκε δύο φορές στο κεφάλι, όπως και η σύζυγός του, μια μεγαλύτερη γυναίκα και ένας περαστικός ποδηλάτης, την Τετάρτη.

“(Η Ζαϊνάμπ) έχει βγει από το τεχνητό κώμα και είναι τώρα ήσυχη”, δήλωσε στο Ρόιτερς ο εισαγγελέας Ερίκ Μαγιό.

Είπε πως ένας θείος και μία θεία της Ζαϊνάμπ, που υπέστη σοβαρά κατάγματα στο κρανίο κατά την επίθεση, βρίσκονται στο πλευρό της στο νοσοκομείο στην Γκρενόμπλ.

Ο Μαγιό είπε πως η μικρότερη αδελφή της, η τετράχρονη Ζιίνα, που επιβίωσε σώα και αβλαβής από την επίθεση σε απομακρυσμένο δασικό δρόμο κοντά στο χωριό Σεβαλίν, έχει επιστρέψει στη Βρετανία.

Η αστυνομία ελπίζει πως η Ζαϊνάμπ θα τους δώσει περισσότερες πληροφορίες για τους πυροβολισμούς.

Ο Μαγιό είπε πως μια οικογενειακή βεντέτα για χρήματα είναι ένα από τα πολλά κίνητρα που βρίσκονται ακόμη υπό εξέταση για τους φόνους και πως ο αδελφός του Χίλι ανακρίθηκε επίσημα.

Ο αδελφός έχει αρνηθεί πως είχε οποιαδήποτε διαφωνία με τον Χίλι ο οποίος ζούσε στο Σάρεϊ, νότια του Λονδίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι έδειξαν οι νεκροψίες των θυμάτων του μακελειού στις Άλπεις;

Στήριξη στα κοριτσάκια που γλίτωσαν από το μακελειό στις Άλπεις

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε