Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

To Bloomberg αγοράζει το Business Week!

Η οικονομική ειδησεογραφική υπηρεσία Bloomberg News θα αγοράσει το περιοδικό Business Week.

Το γνωστό οικονομικό περιοδικό είχε βγάλει “πωλητήριο” πριν από τρεις μήνες, εξ αιτίας των μειωμένων διαφημιστικών του εσόδων.

    Οι όροι της συμφωνίας δεν δημοσιοποιήθηκαν, πάντως το τηλεοπτικό δίκτυο CNN ανέφερε ότι η εξαγορά πιστεύεται πως θα στοιχίσει στο πρακτορείο Μπλούμπεργκ περίπου 5 εκατ. δολάρια. Το περιοδικό της McGraw-Hill θεωρείται από τα σημαντικότερα για τον επιχειρηματικό κόσμο στις ΗΠΑ κι έχει κυκλοφορία περίπου 921.000 τεύχη σε εβδομαδιαία βάση.

    Η ειδησεογραφική υπηρεσία ανέφερε ότι θα αναλάβει τον έλεγχο του περιοδικού ως το τέλος της χρονιάς και θα το χρησιμοποιήσει για να προσελκύσει τα κορυφαία στελέχη των αμερικανικών εταιριών, που δε χρησιμοποιούν συχνά τις ηλεκτρονικές της υπηρεσίες.

    “Το Business Week βοηθά στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας φθάνοντας στις εταιρικές σουίτες και στους διαδρόμους της εξουσίας, στην κυβέρνηση, όπου γεννιούνται οι ειδήσεις που επηρεάζουν τις αγορές και τις επιχειρήσεις”, ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του ο πρόεδρς του πρακτορείου Μπλούμπεργκ, Ντάνιελ Ντόκτοροφ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε