Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Το έμφραγμα του οδηγού σκότωσε τα 22 παιδιά στην Ελβετία;

ΦΩΤΟ REUTERS

Μια μέρα μετά, κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως χάθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά 28 ψυχές.

Στα νοσοκομεία της Ελβετίας, όπου νοσηλεύονται τα 24 παιδιά που τραυματίστηκαν στο μοιραίο τροχαίο της Τρίτης, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά: πρέπει να απαντούν στις επίμονες ερωτήσεις των παιδιών για την τύχη των φίλων τους.

Ερωτήσεις επίμονες που όμως ακόμη δε μπορούν αν έχουν απάντηση. Το ιατρικό προσωπικό, σύμφωνα με το Sky News, δε μπορεί να πει τίποτα στα παιδιά γιατί ακόμη δεν έχουν αναγνωριστεί όλοι οι σοροί που βρέθηκαν στο λεωφορείο-τάφο.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες που θα ρίξουν φως στα αίτια της ανείπωτης τραγωδίας συνεχίζονται. Κανείς δε μπορεί να καταλάβει πως ένα σύγχρονο πούλμαν, ξαφνικά, έφυγε δεξιά και έπεσε πάνω στον τοίχο, παρασέρνοντας στο θάνατο 22 παιδιά και έξι ενήλικες.

Οι ερευνητές, αναφέρει η Telegraph, απέκλεισαν το ενδεχόμενο να έτρεχε περισσότερο απ’ όσο έπρεπε ο οδηγός του λεωφορείου και τώρα προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο να υπέστη καρδιακό επεισόδιο την ώρα που οδηγούσε.

Όλα τα παιδιά φαίνεται ότι φορούσαν τις ζώνες ασφαλείας, αλλά η ισχύς της σύγκρουσης ήταν τόσο μεγάλη, που αυτό μικρή σημασία είχε τελικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πρώτες μαρτυρίες της τραγωδίας στην Ελβετία – “Όλες οι θέσεις τινάχτηκαν στον αέρα. Βρέθηκα στριμωγμένη ανάμεσα σε δύο καθίσματα”

Ράγισαν καρδιές για τα 22 αγγελούδια – Εθνικό πένθος στο Βέλγιο

Τραγωδία στην Ελβετία: το πιο αιματηρό τροχαίο στην Ευρώπη από το 2000

Οι διακοπές στις Άλπεις βάφτηκαν με αίμα 12χρονων παιδιών – Ανείπωτη τραγωδία στην Ελβετία

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε