Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Το πνεύμα των Χριστουγέννων σε …αεροπλανοφόρο με ένα “εντυπωσιακό” βίντεο!

Πέρασαν 225 μέρες μακρυά από τα σπίτια τους και τις οικογένειες τους. Τώρα όμως γυρίζουν στο σπίτι τους για τα Χριστούγεννα.

Ο λόγος για το πλήρωμα του αεροπλανοφόρου Ocean του βρετανικού βασιλικού στόλου που στις 9 Δεκεμβρίου θα πιάσει λιμάνι αυτή την φορά στην Βρετανία. Μετά από μια δύσκολη αποστολή στο Ιράκ και σε άλλες χώρες τις περιοχής επιστρέφει στην πατρίδα του και το πλήρωμα στο άκουσμα ότι θα κάνουν Χριστούγεννα με τις οικογένειες τους έφτιαξαν το βίντεοκλιπ που θα δείτε.
 
Το βίντεοκλιπ ανέβηκε στο διαδίκτυο μετά και από την έγκριση του Αρχηγού του Βασιλικού Ναυτικού της Μεγάλης Βρετανίας.
 
Σύμφωνα και με τα στοιχεία που έγραψαν οι ναύτες κατά την διάρκεια της απουσίας τους στο εξωτερικό, 15 παιδιά γεννήθηκαν και ευτυχώς οι μπαμπάδες πήραν άδεια για να δουν τα παιδιά τους και την γυναίκα τους. Πέντε μέλη του πληρώματος “στάλθηκαν” στο σπίτι για να μην χάσουν…τον δικό τους γάμο!

Όπως έγραψε σήμερα και η Telegraph το πρωί η γνωστή τραγουδίστρια Μαράϊα Κάρεϊ ευχαρίστησε το πλήρωμα του πλοίου για το τόσο ωραίο βίντεοκλιπ. “Πραγματικά με συγκινήσατε. Είναι τόσο υπέροχο. Μπράβο παιδιά και σας εύχομαι καλές γιορτές”.

 
Καλά Χριστούγεννα λοιπόν από το πλήρωμα του Ocean και από…την Μαράϊα Κάρεϊ.


 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε