Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Το τμήμα των οργίων: Πάρτι αστυνομικών με στριπτιζέζ και πόρνες (ΦΩΤΟ)

Το τμήμα των οργίων: Πάρτι αστυνομικών με στριπτιζέζ και πόρνες (ΦΩΤΟ)

Η αποκάλυψη για όργια σε αστυνομικό τμήμα ώθησε τον αρχηγό της Αστυνομίας να δώσει εντολή για διενέργεια έρευνας αναφορικά με τα “ροζ” πάρτι αστυνομικών με πόρνες.

Η φωτογραφία ενός αστυνομικού να χορεύει με μια γυμνή γυναίκα σε αστυνομικό τμήμα προκάλεσε αναβρασμό στις τάξεις της Αστυνομίας στην Παραγουάη.

Ο αστυνομικός έχει απαθανατιστεί με σηκωμένη τη μπλούζα του ενώ αγγίζει σε επίμαχα σημεία μια γυμνή γυναίκα.

“Δημοσιοποιώ τη φωτογραφία επειδή αυτό το πράγμα συμβαίνει συνέχεια στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα και έχω σιχαθεί”, ήταν η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Chronica.

Η φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα από άλλο αστυνομικό που έκανε λόγο για “όργια, πόρνες, στριπτιζέζ και ακόμα χειρότερα. Πρέπει να σταματήσει”.

Το καυτό πάρτι, όπως αναφέρεται, διοργανώθηκε για να γιορτάσουν τη νίκη τους έναντι γνωστού εμπόρου ναρκωτικών που τους έδωσε 50.000 δολάρια για να μην τον συλλάβουν.

“Υπάρχει έρευνα που διεξάγεται σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα μέσα σε αστυνομικό τμήμα. Θέλουμε να διαπιστώσουμε αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ή αποτελεί συνήθεια”, σημείωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Paulo Alonso.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε