Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Το –χαμένο- βλέμμα του δολοφόνου – Οι σοκαριστικές φωτό του μακελάρη Τζόκερ

Το –χαμένο- βλέμμα του δολοφόνου – Οι σοκαριστικές φωτό του μακελάρη Τζόκερ

Βαμμένα πορτοκαλί μαλλιά. Ένας άνδρας χαμένος, ίσως υπό την επήρεια φαρμάκων. Είναι η πρώτη εικόνα του ανθρώπου που σκότωσε εν ψυχρώ 12 αθώους, ανάμεσά τους κι ένα 6χρονο κοριτσάκι.

Ο 24χρονος Τζέιμς Χολμς θα μείνει στην ιστορία ως μακελάρης Τζόκερ ή μακελάρης του Κολοράντο. Στην πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του Batman, The Dark Knight Rises, μπήκε στον κινηματογράφο της πόλης Ορόρα του Ντένβερ και εκτέλεσε 12 ανθρώπους.

Στην πρώτη του εμφάνιση στο δικαστήριο ήταν σαφές πως κάτι δεν πηγαίνει καλά. Ο 24χρονος κάθισε δίπλα στη δικηγόρο που του όρισε η πολιτεία. Δε μίλησε. Έδειχνε να μη μπορεί όχι απλά να αρθρώσει λέξη, αλλά ούτε και να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά πολλές φορές.

Άλλες πάλι, έμοιαζε να μην καταλαβαίνει γιατί βρισκόταν στο δικαστήριο, με χειροπέδες στα χέρια με την πορτοκαλί φόρμα της φυλακής. Γούρλωνε τα μάτια, λες και ήταν απίστευτα όσα άκουγε από τον δικαστή.









Η οικογένειά του
Όταν λίγες ώρες μετά το μακελειό το ABC News επικοινώνησε με τη μητέρα του Χολμς, Αρλίν και τη ρώτησε αν είναι όντως η μητέρα του 24χρονου άνδρα που άνοιξε πυρ κατά πάντων στον κινηματογράφο της Ορόρα, εκείνη απάντησε «έχετε το σωστό άνθρωπο».

Οι δηλώσεις της όμως, όπως λέει τώρα εκείνη μέσω της δικηγόρου της, παρερμηνεύτηκαν. Γιατί ορισμένα ΜΜΕ θεώρησαν πως η φράση «έχετε το σωστό άνθρωπο» πήγαινε για τον γιο της και ότι η πράξη του γιου της δεν την εξέπληξε.

Η οικογένεια Χολμς προτιμά να μην συζητήσει το θέμα του Τζέιμς ή τις σχέσεις του με τα άλλα μέλη της οικογένειας στην παρούσα φάση, είπε η δικηγόρος της οικογένειας. Απέφυγε επίσης να απαντήσει ερωτήσεις για το πού βρίσκεται η οικογένεια. “Είναι όσο καλά θα μπορούσαν, υπό τις παρούσες συνθήκες” είπε.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: REUTERS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην κορυφή του box office ο Batman

ΒΙΝΤΕΟ με τον “μασκοφόρο” μακελάρη μέσα στο δικαστήριο

Θα στείλουν στην ηλεκτρική καρέκλα τον μακελάρη του Ντένβερ;

Ο Ομπάμα στον τόπο του μακελειού: «Ήρθα σαν πατέρας και σύζυγος»

ΒΙΝΤΕΟ με τον μακελάρη να κάνει παρουσίαση στο πανεπιστήμιο!

Εξουδετέρωσαν τα εκρηκτικά στο σπίτι του μακελάρη – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν είχε συνεργό ο μακελάρης του Ντένβερ

Στο σημείο του μακελειού ο Ομπάμα

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε