Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τον παρέσυρε και τον άφησε για νεκρό – Έπιασαν τον οδηγό [vid]

Τον παρέσυρε και τον άφησε για νεκρό – Έπιασαν τον οδηγό [vid]

Αντιμέτωπος με τη φυλακή βρίσκεται ο 32χρονος Adam McDermott. Παραδέχτηκε ότι ήταν αυτός που παρέσυρε με το αυτοκίνητο και εγκατέλειψε τον 53χρονο Andy Payne.

Μετά τα συγκλονιστικά πλάνα του τροχαίου, ο Adam McDermott παραδέχτηκε ότι ήταν αυτός που οδηγούσε το λευκό Fiat 500. Βρισκόταν από τη λάθος πλευρά του δρόμου όταν παρέσυρε και εγκατέλειψε τον πεζό Andy Payne.

Τον άφησε για νεκρό και συνέχισε την πορεία του. Το σπασμένο παρμπρίζ δεν του επέτρεπε να βλέπει που πηγαίνει για το επόμενο ένα μίλι. Στη συνέχεια προσπάθησε να καταστρέψει τα αποδεικτικά στοιχεία και έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο της φίλης του Robyn Burn.

Τυχερός στην ατυχία του ο πεζός

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο 53χρονος Andy υπέστη αιμορραγία στον εγκέφαλο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με απειλητικά για τη ζωή του τραύματα. Έπαθε απώλεια μνήμης και οι αστυνομικοί επισημαίνουν ότι είναι τυχερός που δεν πέθανε στο τροχαίο του περασμένου Ιανουαρίου στο Μπράιτον.

Ο Adam McDermott ομολόγησε στο δικαστήριο τις πράξεις του. Το αυτοκίνητο είχε βρεθεί μόλις δύο δρόμους μακριά από το σπίτι όπου μένει με τη μητέρα και την αρραβωνιαστικιά του. Έχει ένα παιδί έξι μηνών με την 29χρονη Burns. Είχαν πει στην αστυνομία και την ασφαλιστική τους εταιρεία πως το Fiat είχε κλαπεί πριν το τρομακτικό ατύχημα.

Πηγή: Sun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις