Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Τον πάτησαν με το αυτοκίνητό του μπροστά στα μάτια της γυναίκας του

Τον πάτησαν με το αυτοκίνητό του μπροστά στα μάτια της γυναίκας του

Δύο ληστές που διέρρηξαν το σπίτι πρώην αξιωματικού του Ναυτικού τον πάτησαν δύο φορές με το αυτοκίνητό του. Πέθανε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του.

Οι ληστές μπήκαν στο διαμέρισμα του 35χρονου Mike Samwell στο νότιο Μάντσεστερ τις πρώτες πρωινές ώρες της 23ης Απριλίου. Όταν ο Mike προσπάθησε να τους αποτρέψει να πάρουν το αυτοκίνητό του, τον πάτησαν δύο φορές. Πέθανε λίγο αργότερα από τα σοβαρά τραύματά του.

Ο Ryan Gibbonsκαι ο Raymond Davies που κατηγορούνται για τον θάνατό του, αρνούνται πως έχουν ευθύνη. Δήλωσαν ένοχοι μόνο για διάρρηξη.

Τον πάτησαν με το αυτοκίνητό του

Στη δίκη για τη δολοφονία, ο εισαγγελέας ανέφερε πως ο Mike είχε ξαπλώσει με τη σύζυγό του Jessica όταν άκουσαν θόρυβο στις 3 τα ξημερώματα.

“Ήταν ένας ήχος που πρέπει να φοβούνται όλοι μέσα στη νύχτα. Ο ήχος κάποιου που μπαίνει σπίτι σου. Μόνο λίγα λεπτά αργότερα ο Mike Samwell κείτονταν θανάσιμα τραυματισμένος έξω από το σπίτι του. Τον πάτησαν με το αυτοκίνητό του τουλάχιστον δύο φορές.

Δύο από τους άντρες που είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό του βρίσκονται μπροστά σας στο εδώλιο. Καθένας, με τον δικό του τρόπο, φέρει ευθύνη για το τρομακτικό συμβάν. Ήταν συνεργοί. Είχαν σχέδιο να μπουν στο σπίτι και να κλέψουν το αυτοκίνητο.

Ο γυναίκα του άτυχου Mike έτρεξε κάτω και τηλεφώνησε στην αστυνομία. Είδε ότι είχαν σπάσει τη γυάλινη πόρτα. Έτρεξε έξω. Είδε τον Mike να βρίσκεται κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο πρέπει να πέρασε τουλάχιστον δύο φορές από πάνω του”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις